Prima pagină » Xiaomi 14 Ultra este disecat în fața camerei și pare ca aduce schimbări minore în interior față de predecesor

Xiaomi 14 Ultra este disecat în fața camerei și pare ca aduce schimbări minore în interior față de predecesor

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-14-ultra-este-disecat-in-fata-camerei-si-pare-ca-aduce-schimbari-minore-in-interior-fata-de-predecesor

Xiaomi a prezentat recent în China cameraphone-ul mult așteptat Xiaomi 14 Ultra. Terminalul a primit o ramă din titaniu, în ciuda zvonurilor apărute pe web în urmă cu câteva zile. A apărut și un inel mai bine finisat în jurul modulului foto generos, însă diferențe mari la nivel de design față de predecesor nu există. Azi vedem dacă există modificări la interior, telefonul primind deja o disecție detaliată prin intermediul YouTuber-ului WekiHome. Mai jos am toate detaliile.

Se pare că nici la nivel intern nu sunt prea multe diferențe în cazul designului față de predecesor. La prima vedere pare că primim o placă de bază mai generoasă ca dimensiuni, iar în spate există o bobină magnetică nouă pentru încărcare wireless. Apare și un upgrade semnificativ în acest caz, noul Xiaomi 14 Ultra având parte de încărcare wireless rapidă la 80W (fața de 50W pe predecesor).

Configurația camerelor e identică, însă senzorii sunt noi și îi vedem clar la momentul 3:45 din clip. Toate componentele sunt descrise și prezentate de către YouTuber, iar în afară de aspectele menționate mai sus, Xiaomi a introdus aici un sistem de răcire mai potent, cu Vapor Chamber mai eficient. 

Lansarea noului model are loc curând în Europa, în cadrul MWC. Se vehiculează că terminalul ar costa în jur de 1500 de euro în configurație ce implică 16 GB RAM și 512 GB de stocare.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi 14 Ultra este disecat în fața camerei și pare ca aduce schimbări minore în interior față de predecesor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type