Prima pagină » Accesul lui Meghan va fi restricționat la revenirea în Marea Britanie. Cu cine n-are voie să vorbească

Accesul lui Meghan va fi restricționat la revenirea în Marea Britanie. Cu cine n-are voie să vorbească

de Roboțelul @ iDOR.info
accesul-lui-meghan-va-fi-restrictionat-la-revenirea-in-marea-britanie.-cu-cine-n-are-voie-sa-vorbeasca

În eventualitatea în care Meghan Markle va reveni pe tărâm britanic, în apropierea membrilor regali de la Palat, viața Ducesei de Sussex nu va mai fi la fel de ușoară ca până acum.

Iar asta desigur doar din cauza comportamentului ei aspru și a criticilor nenumărate pe care le-a adus, de-a lungul timpului, scrie publicația Express, un cotidian deloc prietenos cu Ducii de Sussex.

Ce-i drept, Prințul Harry și a sa soție nu se bucură de prea multă popularitate în rândul jurnaliștilor britanici, care s-au grăbit să-i pună, încă o dată, la zid.

Meghan Markle va avea „restricții” majore, dacă i se va alătura Prințului Harry la următoarea sa vizită în Marea Britanie.

Meghan Markle

Imaginea 1/7: Meghan Markle

Meghan Markle va avea restricții serioase. Nu va putea aborda pe oricine, așa ca până acum. Practic, libertatea de exprimare a Ducesei va fi limitată. 

Este posibil ca Prințul Harry să ajungă împreună cu Meghan în luna mai în Anglia, pentru a marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus, competiție ce a devenit emblematică pentru Ducii de Sussex.

Ducesa în vârstă de 42 de ani ar putea fi atenționată să interacționeze doar cu trei membri ai familiei regale, iar Regele este inclus în acest trio. Expertul regal Jennie Bond a declarat pentru New Magazine: „Foarte posibil ca ei să primească recomandarea de a interacționa doar cu trei membri regali: monarhul Charles și prințesele Eugenie și Beatrice.”

Nu este un secret că cele două verișoare ale Prințului Harry sunt și persoanele cele mai apropiate de Duci din familia regală britanică.

Atât! Ceilalți membri regali vor fi inaccesibili. Toate celelalte persoane regale de la Palat se vor gândi bine înainte de a interacționa cu Meghan și Harry, ”oile negre” ale familiei. Relațiile sunt cât se poate de reci, însă Prințul Harry pare că a început să dea semne că și-ar dori împăcarea cu familia de origine, mai ales după ce s-a aflat public că Regele Charles este bolnav de cancer. Acela a fost declicul ce pare că l-a făcut pe mezinul regal să uite divergențele care îl animau până nu de mult.

Este posibil totuși ca Ducii de Sussex să-i aducă în Anglia și pe cei doi copii ai lor, ceea ce va mai schimba condițiile de interacțiune care acum par atât de drastice!

Foto: Getty Images & Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Accesul lui Meghan va fi restricționat la revenirea în Marea Britanie. Cu cine n-are voie să vorbească

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă