Prima pagină » Galaxy Z Flip6 ar primi un display extern mai mare, iar în configurație de top va avea 12 GB de RAM

Galaxy Z Flip6 ar primi un display extern mai mare, iar în configurație de top va avea 12 GB de RAM

de Roboțelul @ iDOR.info
galaxy-z-flip6-ar-primi-un-display-extern-mai-mare,-iar-in-configuratie-de-top-va-avea-12-gb-de-ram

Odată cu lansarea lui Galaxy Z Flip5, Samsung a adus un display extern generos, de 3.4 inch în diagonală pe flagship-ul său pliabil cu clapetă. Ei bine, au apărut pe web recent randări ce anunțau că designul nu se va schimba prea tare în cazul lui Galaxy Flip6. Totuși, tipster-ul @TheGalox_ susține că noul pliabil va primi un display extern chiar mai mare, de 3.9 inch. Să fie adevărat?

Tipster-ul mai spune că acest panou extern va fi protejat de Corning Gorilla Glass Armor, ceea ce e plauzibil. Totodată, panoul intern ar rămâne la o diagonală de 6.7 inch, corpul telefonului urmând să nu sufere modificări majore. Sub capotă vom primi procesorul Snapdragon 8 Gen 3, probabil în ediție For Galaxy, iar interesant e că în acest an pliabilul cu clapetă va primi în variantă de top 12 GB de memorie RAM. Până acum Samsung a oferit doar 8 GB pentru telefoanele Galaxy Z Flip.

Tipster-ul mai spune că în spate vom găsi o cameră principală de 50 MP, una de 12 MP ultrawide, iar telefonul va beneficia de funcții exclusive Galaxy AI. Vor exista și până la 7 ani de actualizări software, la fel ca în cazul seriei Galaxy S24. Bateria acestui model ar avea 4000 mAh, iar alimentarea se va realiza la 25W pe fir. Mic upgrade la capitolul autonomie, deci.

Samsung ar urma să anunțe noul model în luna iulie, iar alături de noi pliabile sosește și inelul inteligent Galaxy Ring.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Galaxy Z Flip6 ar primi un display extern mai mare, iar în configurație de top va avea 12 GB de RAM

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă