Prima pagină » RADAR MOBILISSIMO 02.03.2024 – Subiectele zilei: Noul AI de la Adobe, strategia salarială în IT și lansarea Motorola Moto X50 Ultra

RADAR MOBILISSIMO 02.03.2024 – Subiectele zilei: Noul AI de la Adobe, strategia salarială în IT și lansarea Motorola Moto X50 Ultra

de Roboțelul @ iDOR.info
radar-mobilissimo-0203.2024-–-subiectele-zilei:-noul-ai-de-la-adobe,-strategia-salariala-in-it-si-lansarea-motorola-moto-x50-ultra

Astăzi, în cadrul Radar Mobilissimo, discutăm despre ultimele inovații în tehnologia AI, inclusiv lansarea unui nou instrument Adobe de generare text-spre-muzică, schimbările pe piața IT care afectează cererile salariale ale specialiștilor, precum și despre cele mai recente lansări de produse, inclusiv noul smartphone Motorola Moto X50 Ultra și strategia Samsung de a extinde suportul pentru Galaxy Ring. Pentru mai multe detalii despre aceste subiecte și altele, citiți mai jos.

RADAR MOBILISSIMO 02.03.2024 – Subiectele zilei:

1. Google Chrome introduce 3 funcții noi pentru sugestii de căutare mai bune, inclusiv sugestii personalizate pe pagina de tab nou, afișarea mai multor imagini pentru produse și îmbunătățirea sugestiilor pe dispozitive mobile în condiții de semnal slab, menținând browserul în fruntea pieței. (BGR)

2. Apple’s 2024 iPad Pro ar putea fi mai subțire, datorită introducerii ecranelor OLED pentru modelele de 11 și 13 inch, conform unor randări CAD scurse. Noile dimensiuni sugerează o reducere semnificativă a grosimii, îmbunătățind astfel designul tabletelor. (GizmoChina)

3. Samsung dezvăluie microSD de 256GB cu viteze de citire de până la 800MB/s, depășind SSD-urile SATA. Cardul, bazat pe standardul SD Express, promite performanțe superioare pentru PC-uri și smartphone-uri. (Neowin)

4. A fost zărit un nou model Chromecast în aplicația Google Home, indicând dezvoltarea de către Google a unei noi versiuni hardware. Detaliile sunt încă neclare, inclusiv caracteristicile și scopul acestui dispozitiv. (Android Police)

5. Spotify lansează abonament exclusiv pentru audiobook-uri la 9.99 dolari, oferind acces la 15 ore de audiții, în contrast cu planul Premium care include și muzică fără reclame, la 10.99 dolari. Disponibil doar în SUA. (GSMArena)

6. Scurgeri majore despre cipurile Apple pentru noile modele iPad și iPhone: iPad mini 2024 cu A17 Pro, iPad Air cu M2, iar iPad Pro și iPhone 16 cu tehnologie de 3nm. Strategii diverse de performanță pentru seria iPhone 16. (PhoneArena)

7. Meizu 21 Pro lansat, posibil ultimul smartphone Meizu, cu Snapdragon 8 Gen 3, ecran AMOLED de 6.79 inch și încărcare rapidă 80W. Compania se orientează către AI, fără planuri de noi telefoane. (AndroidHeadlines)

8. Adobe lansează un instrument AI de generare text-spre-muzică, oferind creatorilor posibilitatea de a produce și edita muzică prin simpla introducere a unui text. (AndroidHeadlines)

9. Samsung lucrează pentru a asigura compatibilitatea Galaxy Ring cu toate telefoanele Android, dar nu și cu iPhone, în timp ce Setapp lansează un magazin alternativ de aplicații iOS în UE, sub DMA. (Times of India)

10. Motorola prezintă Moto X50 Ultra, primul său telefon AI, posibil echipat cu Snapdragon 8 Gen 3. Compania își propune să se alăture tendinței AI, cu caracteristici avansate și design premium. (AndroidHeadlines)

11. IT-iștii se confruntă cu o piață schimbată, cerând salarii mai mari într-un context în care companiile îngheață poziții și taie bugetele. Creșterea cerințelor tehnice și surplusul de CV-uri duc la negocieri mai strânse pentru salarii. (Ziarul Financiar)

Pentru mai multe informații interesante și actualizări din lumea tehnologiei, nu uitați să vă abonați la newsletterul nostru săptămânal: https://mobilissimo.substack.com/




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: RADAR MOBILISSIMO 02.03.2024 – Subiectele zilei: Noul AI de la Adobe, strategia salarială în IT și lansarea Motorola Moto X50 Ultra

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă