Prima pagină » Trei modalități ușoare pentru a șterge tot ce e inutil de pe telefonul tău

Trei modalități ușoare pentru a șterge tot ce e inutil de pe telefonul tău

de Roboțelul @ iDOR.info
trei-modalitati-usoare-pentru-a-sterge-tot-ce-e-inutil-de-pe-telefonul-tau

Sambata, 02 Martie 2024, ora 06:12

6537 citiri

Trei modalități ușoare pentru a șterge tot ce e inutil de pe telefonul tău

Persoană care verifică noul telefon FOTO Unsplash

Obișnuia să fie un început proaspăt atunci când cumpărai un telefon nou, acum doar copiem toate lucrurile inutile de pe modelul vechi pe cel recent achiziționat.

Este mai rapid și mai strălucitor, dar este plin de fișiere de care nu ai nevoie, contacte cu care nu ai mai vorbit de ani de zile și fotografii pe care nu îți amintești că le-ai făcut sau pe care nu vrei să le vezi din nou.

Nu este nevoie de mult efort pentru a face curățenie, dacă știi ce să faci. Trebuie să aloci doar câteva minute.

Folosește instrumentele încorporate ale telefonului tău

iPhone-ul are un dosar ascuns, foarte util, pe care majoritatea oamenilor nu îl știu: Duplicat. Aplicația Photos identifică atunci când ai mai multe versiuni ale unei fotografii sau videoclipuri, astfel încât să poți șterge toate versiunile cu excepția celei de cea mai înaltă calitate.

În aplicația Photos, atingeți Albume > Duplicat. Fotografiile și videoclipurile duplicate vor apărea unul lângă celălalt. Atingeți Unificare pentru a combina duplicatele, apoi atingeți Unificare [număr] Elemente. Orice uniți va ajunge în folderul Șterse recent în caz că doriți să le recuperați. Grăbiți-vă doar.

Pe Android, aplicația Fișiere de la Google face ceva similar.

Deschideți Fișiere. În partea de jos, veți vedea Opțiunea de curățare. Atingeți aceasta pentru a vedea o listă de elemente nedorite care încarcă telefonul – capturi de ecran vechi, fișiere descărcate și multe altele. Alegeți o categorie, apoi apăsați pe Selectare fișiere. Atingeți Toate elementele, apoi Ștergeți. Faceți clic pe Confirmare pentru a finaliza operația. Doriți să explorați mai adânc în fotografiile dumneavoastră? Aceste aplicații fac munca grea de eliminare a elementelor inutile pentru dumneavoastră.

Curățați corespondența uitată

Este vorba despre toate acele mesaje și fotografiile și videoclipurile pe care le-ați trimis și primit care- ocupă spațiu, scrie foxnews.com.

Doar glisează pe o conversație pentru a afișa opțiunea de ștergere. De asemenea, poți ține apăsat pe conversație pentru a afișa opțiuni.

Pe iPhone, ține apăsat un fir de discuții și va apărea un meniu. Selectează Șterge > Șterge. Pe Android, ține apăsat pe un fir de discuții, apoi atinge iconița cu coș de gunoi. Asigură-te că ștergi mesajele de marketing, spam-ul, codurile cu utilizare unică și orice altceva care doar ocupă spațiu.

Sfat de profesionist: Puteți marca o conversație în partea de sus a cutiei de mesaje text, astfel încât să fie mereu acolo, în partea de sus.

Pe un iPhone sau Android, funcționează la fel. Deschideți mesajele text, apoi atingeți și țineți apăsat un fir de discuții. Ar trebui să vedeți opțiunea de Marcare sau o iconiță cu un cui. Atingeți una dintre ele și sunteți gata.

„Opțiunea nucleară”

Fără glumă, un geniu IT își șterge telefonul o dată pe an. Poate părea plictisitor (și chiar este puțin), dar poate păstra telefonul funcționând rapid și fără probleme. Gândește-te la asta – există mult mai puțin gunoi acumulat dacă îl cureți în mod regulat.

Asigură-te că îți faci un backup al telefonului înainte și apoi resetarea la setările din fabrică face ușor să îți reintroduci toate informațiile importante.

Pe iPhone:

Deschideți Setări > General > Transfer sau Resetare iPhone > Resetare. Selectați Ștergeți tot conținutul și setările.

Pe Samsung:

Deschideți Setări > Management general. Glisați și atingeți Resetare, apoi Resetare date fabrică > Resetare. Urmați indicațiile de pe ecran pentru a confirma, apoi atingeți Ștergeți tot.

Pe Google Pixel:

Deschideți Setări > Sistem > Opțiuni de resetare > Ștergeți toate datele (resetare la setările din fabrică). Pentru a șterge toate datele din stocarea internă a telefonului, atingeți Ștergeți toate datele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Facebook închide secțiunea de știri în SUA și Australia. Cum s-a ajuns la această decizie

Secţiunea de pe Facebook dedicată special ştirilor va dispărea din aplicaţia platformei pentru Statele Unite şi Australia, în contextul în care Meta se distanţează de acest domeniu din…

Un expert britanic îl avertizează pe Putin: Rusia este pe moarte, iar secretul îl știe Germania

După începerea invaziei din Ucraina provocată de Vladimir Putin în februarie 2022, sancțiunile țărilor din Occident au curs fără încetare împotriva Moscovei, pentru a-i diminua…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Trei modalități ușoare pentru a șterge tot ce e inutil de pe telefonul tău

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google