Prima pagină » Un nou joc de la creatorii seriei Ori cu o dată de lansare Early Access. No Rest for the Wicked te captivează cu o grafică, un complot și un joc minunat

Un nou joc de la creatorii seriei Ori cu o dată de lansare Early Access. No Rest for the Wicked te captivează cu o grafică, un complot și un joc minunat

de Roboțelul @ iDOR.info
un-nou-joc-de-la-creatorii-seriei-ori-cu-o-data-de-lansare-early-access.-no-rest-for-the-wicked-te-captiveaza-cu-o-grafica,-un-complot-si-un-joc-minunat

mesaj
jocuri
1 martie 2024, ora 20:19

Am aflat data lansării pentru No Rest for the Wicked, care va fi lansată mai întâi pe Steam Early Access. Vom experimenta RPG-ul promițător de la creatorii seriei Ori în aprilie.

Sursa imagine: Moon Studios.

Și

În timpul streamului live de astăzi, dezvoltatorii de la Moon Studios (cunoscuți din seria Ori) au anunțat data de debut a viitorului lor joc No Rest for the Wicked.. Este un joc RPG de acțiune promițător Va ajunge la Steam Early Access pe 18 aprilie. Versiunea completă a jocului va fi lansată și pe consolele din generația actuală, adică PS5 și XSX/S.

Asta nu este tot, pentru că în cadrul difuzării de astăzi Moon Studios ne-a prezentat noi segmente de gameplay (mai jos), îmbogățite cu comentariile creatorilor. Astfel, toate cele mai importante elemente ale jocului sunt discutate pe scurt.

  1. Implicat Nu există odihnă pentru cei răi Filmul are loc în anul 841 și ne duce pe insula Isola Sacra, asupra căreia grupuri rebele și guvernul luptă pentru control. O problemă suplimentară va fi faptul că ciuma a revenit în lume după mii de ani.
  2. Jucătorii vor prelua rolul unui membru al unui grup misterios de războinici sfinți al cărui scop este să exorcizeze ciuma haosului. Cu toate acestea, ca parte a poveștii, ne vom implica într-un vârtej de intrigi politice.
  3. Lumea jocului este 100% creată manual, dar comorile pe care le găsim sunt complet aleatorii – în afară de cele unice..
  4. Producția va oferi vreme în schimbare dinamică și un ciclu zilnic.

  1. Fiecare tip de armă are propriul stil de luptă uniciar echipamentul este împărțit în patru niveluri de raritate – de la obiecte obișnuite (albe) la articole unice (aur).
  2. Vom moderniza echipamentele din centru, care este capitala sacramentului. Acolo vom întâlni, de asemenea, diverși NPC-uri și comercianți și ne vom cumpăra propriile proprietăți pe care le putem aranja.
  3. luptand Nu există odihnă pentru cei răi Este solicitant și asemănător izometricului Suflete.
  4. Ca și în activitatea studioului FromSoftware, Viteza eschivurilor noastre va depinde de greutatea echipamentului.

  1. Mai multă asemănare cu serialul Suflete Se poate observa în dezvoltarea personalității. Alegerea statisticilor la început nu va determina neapărat un stil de joc eficient.
  2. Revizuind locații, de exemplu, de la începutul jocului, ne vom confrunta cu adversari mai pretențioși.
  3. ce este important, Dușmanii nu vor reveni la viață după ce vom muriUnii vor rămâne infectați după ce vom muri.
  4. Producția va oferi conținut bogat pentru finalul jocului.

Este de remarcat faptul că creatorii au anunțat planurile viitoare pentru dezvoltarea jocului (graficul de mai jos). În primul rând, l Nu există odihnă pentru cei răi Modul multiplayer va fi disponibil. După aceea, versiunea Early Access va fi îmbogățită cu conținut nou (în două patch-uri ulterioare). Abia după ei va avea premiera versiunea 1.0.

Următorul plan de actualizare pentru No Rest for the WickedMoon Studios

  1. Site-ul web pentru jocul No Rest for the Wicked
  2. Nicio odihnă pentru cei răi pe Steam

Absolvent în Jurnalism și Comunicare Socială la Universitatea Pontificală Ioan Paul al II-lea din Cracovia. El a fost interesat de jocuri încă de la o vârstă fragedă, iar Call of Duty 4: Modern Warfare și Dragon Age: Origins ocupă un loc special în inima lui. Pasiunea lui pentru divertismentul electronic a făcut ca fenomenul de imersiune să fie subiectul tezei de licență. Astăzi, el este în primul rând un fan al jocurilor de suflet și al jocurilor de rol clasice. În afară de jocuri, iubește literatura fantezie întunecată și de mulți ani urmează Premier League engleză, unde joacă cu respirația tăiată clubul său preferat – Chelsea.

Mai mult

Dius Fidus

„Fanatic pe tot parcursul vieții. Cititor devotat. Jucător. Antreprenor extrem.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un nou joc de la creatorii seriei Ori cu o dată de lansare Early Access. No Rest for the Wicked te captivează cu o grafică, un complot și un joc minunat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google