Prima pagină » Vedeta din România care a acceptat să fie înșelată de soțul artist: ”Nu prea sunt geloasă”

Vedeta din România care a acceptat să fie înșelată de soțul artist: ”Nu prea sunt geloasă”

de Roboțelul @ iDOR.info
vedeta-din-romania-care-a-acceptat-sa-fie-inselata-de-sotul-artist:-”nu-prea-sunt-geloasa”

Sambata, 02 Martie 2024, ora 17:42

3338 citiri

Vedeta din România care a acceptat să fie înșelată de soțul artist: ”Nu prea sunt geloasă”

Tudor Ionescu și soția Anamaria

Tudor Ionescu de la Fly Project, concurent la emisiunea ”Power Couple” de la Antena 1 alături de soția Anamaria, a recunoscut că și-a înșelat partenera de viață.

Tudor Ionescu și Anamaria, fostă prezentatoare TV, se iubesc de aproape 20 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au o fetiță, Ilinca.

Povestea lor de dragoste a avut însă și un moment de cumpănă, artistul mărturisind că a călcat strâmb în relația de cuplu.

„Am avut o situație în care eu m-am pierdut puțin pe la altă stradă, dar Ana a fost înțeleaptă și a depășit momentul”, a recunoscut Tudor în emisiunea „Power Couple”.

„Noi am avut o situație dificilă când ne-am despărțit, dar nici atunci nu am fost atât de geloasă pe cât mi-am imaginat eu că voi fi într-o astfel de situație.

Nu prea sunt geloasă, nu știu dacă e un avantaj sau un dezavantaj. Nu am discutat nici măcar un cuvânt cu femeia respectivă. Nu m-a interesat să vorbesc cu ea, nu aveam ce să aflu de la ea, mai ales că o cunoșteam.

M-a interesat el, ce a spus el, cum mi-a explicat, ce am simțit eu în momentele alea. Noi de atunci ne-am împăcat, am închis subiectul ăla, pur și simplu l-am îngropat și n-am mai vorbit despre el”, a completat Anamaria.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

I-a ieșit pariul! Motivul pentru care Dan Șucu și-a sărutat soția la meciul Rapidului

Rapid Bucureşti a revenit pe locul secund în Superliga de fotbal, după ce a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 4-1 (2-1), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 28-a….

Messi și-a sărbătorit soția. Ce mesaj a avut cel mai bun fotbalist al lumii FOTO

Soția sa Antonella a împlinit 36 de ani, iar Leo și cei trei băieți ai lor i-au pregătit o aniversare surpriză. “Feliz cumpleano mi amor (La mulți ani, iubita mea)”, a fost mesaj…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vedeta din România care a acceptat să fie înșelată de soțul artist: ”Nu prea sunt geloasă”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă