Prima pagină » Vedeta obligată să-și ceară scuze pentru că are un iubit. Acuzație de trădare: ”Nu-ți e de-ajuns?”

Vedeta obligată să-și ceară scuze pentru că are un iubit. Acuzație de trădare: ”Nu-ți e de-ajuns?”

de Roboțelul @ iDOR.info
vedeta-obligata-sa-si-ceara-scuze-pentru-ca-are-un-iubit.-acuzatie-de-tradare:-”nu-ti-e-de-ajuns?”

Joi, 07 Martie 2024, ora 13:25

2844 citiri

O vedetă a muzicii pop din Coreea de Sud a fost obligată să-și ceară scuze pentru că are un iubit, după ce fanii ei furioși au acuzat-o de „trădare”.

Fanii supărați au acuzat-o pe Karina, în vârstă de 23 de ani, că i-a trădat după ce au aflat că se întâlnește cu actorul Lee Jae-wook, potrivit Independent.co.uk.

Potrivit rapoartelor, fanii au adus un camion cu un panou electronic la agenția vedetei pentru a-i afișa mesaje de nemulțumire. „Nu ți-e de-ajuns dragostea pe care ți-o oferă fanii?” a fost unul dintre mesajele către Karina.

„De ce ai ales să trădezi fanii? Te rugăm să-ți ceri scuze în direct. În caz contrar, vei observa o scădere a vânzărilor de albume și locuri libere la concerte”, a fost un alt mesaj.

Într-o scrisoare pe care a postat-o ​​pe Instagram, cântăreața și-a cerut scuze față de admiratori și le-a promis că va „vindeca rănile” pe care le-a provocat, a informat BBC.

„Îmi cer scuze că v-am dezamăgit foarte mult”, a scris Karina, adăugând că își va arăta „latura mai matură și mai muncitoare” în viitor.

Solista, a cărui nume real este Yu Ji-min, este în fruntea cvartetului Aespa de când a apărut pentru prima dată pe scenă în 2020, cu single-ul de debut „Black Mamba”.

Anul trecut, albumul lor revoluționar „My World” a obținut un succes remarcabil, vânzându-se în peste 2,1 milioane de copii în Coreea de Sud.

Cântăreața Raluka a anunțat marea schimbare din viața ei. Ce a făcut iubitul care are deja patru copii

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, este una dintre cele mai râvnite artiste din showbizul românesc. În vârstă de 33 de ani, Raluka e într-o relație cu un…

Decizia cu care Andreea Bălan și-a surprins fanii: ”Ai început să vinzi din casă...” Lista de prețuri

Cântăreața Andreea Bălan (39 de ani) a luat o decizie des întâlnită în rândul vedetelor, care i-a surprins însă pe admiratorii artistei. Iubita tenismenului Victor Cornea este o…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vedeta obligată să-și ceară scuze pentru că are un iubit. Acuzație de trădare: ”Nu-ți e de-ajuns?”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă