Prima pagină » Vedeta din Misiune: Imposibilă Emmanuelle Béart dezvăluie că a fost victima incestului: M-am gândit că ar trebui să vorbesc și eu / Această tăcere face un zgomot teribil în tine și ia tot felul de forme

Vedeta din Misiune: Imposibilă Emmanuelle Béart dezvăluie că a fost victima incestului: M-am gândit că ar trebui să vorbesc și eu / Această tăcere face un zgomot teribil în tine și ia tot felul de forme

de Roboțelul @ iDOR.info
vedeta-din-misiune:-imposibila-emmanuelle-beart-dezvaluie-ca-a-fost-victima-incestului:-m-am-gandit-ca-ar-trebui-sa-vorbesc-si-eu-/-aceasta-tacere-face-un-zgomot-teribil-in-tine-si-ia-tot-felul-de-forme

Actrița de film franceză Emmanuelle Béart a dezvăluit că a fost victimă a incestului, continuând dezbaterea națională referitoare la abuzul sexual asupra copiilor în Franța.

Béart, o vedetă câștigătoare a mai multor premii, care este cel mai bine cunoscută publicului internațional pentru aparițiile ei în „Manon des Sources” (1986) și „Mission: Impossible” (1996), spune într-un nou documentar că a fost abuzată sexual între 10 și 14 ani, relatează BFMTV, afiliat CNN.

Béart își spune povestea ca parte a documentarului „Un silence si bruyant”, pe care l-a co-regizat. Filmul este programat să fie lansat pe canalul TV francez M6 pe 24 septembrie.

Codirectorul ei, Anastasia Mikova, a vorbit marți la un eveniment de presă pentru film, spunând participanților că tatăl lui Béart – cântărețul Guy Béart – nu a fost persoana care a abuzat-o, potrivit BFMTV.

Mikova a continuat spunând că Béart nu a vrut să dezvăluie numele agresorului din „motive care țin de familie”.

În timpul filmului, care spune poveștile altor patru victime, Béart spune că bunica ei a fost cea care a „salvat-o” de la abuz.

În cadrul evenimentului de marți a fost difuzat și un mesaj video de la Béart, relatează BFMTV.

„Nu am vrut să vorbesc, am vrut să fac loc pentru ca alții să vorbească”, a spus ea. „În fața lor, cu onestitatea lor, cu curajul lor, m-am gândit că ar trebui să vorbesc și eu.”

Béart a discutat despre documentar și într-un interviu acordat revistei Elle, publicat marți.

„Această tăcere, care este impusă mai întâi de persoana care te violează, această tăcere face un zgomot teribil în tine și ia tot felul de forme”, a spus ea.

Charlotte Caubel, secretarul de stat pentru copii al Franței, a lăudat-o pe Béart pentru că a vorbit într-o postare pe X (fostul Twitter).

„Salut curajul lui Emmanuelle Béart și a celor care mărturisesc alături de ea. Trebuie să creștem gradul de conștientizare cu privire la acest flagel care continuă să distrugă atât de mulți copii”, a scris Caubel. „La fiecare trei minute un copil este victima violenței sexuale. Să rupem tăcerea.”

Problema incestului și a abuzului sexual asupra copiilor a ieșit în prim-plan în Franța în ultimii ani, după ce o acuzație într-o familie proeminentă a declanșat o dezbatere națională.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vedeta din Misiune: Imposibilă Emmanuelle Béart dezvăluie că a fost victima incestului: M-am gândit că ar trebui să vorbesc și eu / Această tăcere face un zgomot teribil în tine și ia tot felul de forme

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă