Prima pagină » Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

de Roboțelul @ iDOR.info
bebe-rexha-a-facut-furori-la-coachella.-artista,-imbracata-intr-o-salopeta-mulata,-a-oferit-un-show-electrizant

Bebe Rexha a urcat pe scena de la Coachella 2024 și a oferit un show electrizant pe cele mai cunoscute piese ale sale. A dansat alături de dansatorii din echipa ei și s-a distrat de minune, încântând publicul cu vocea sa unică.

Bebe Rexha a emanat încredere într-o salopetă mulată, la care a asortat în talie o curea de piele. Și-a completat lookul cu o pereche de bocanci negri, ochelari de soare și un colier impunător.

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Galerie foto

Autoarea hitului „I’m A Mess”, în vârstă de 34 de ani, și-a impresionat fanii cu o serie de hituri pe scena celebrului festival din Indio, California.

Rexha și-a schimbat la un moment dat ținuta, optând pentru o altă salopetă neagră, dar scurtă, la care a asortat o jartieră.

profimedia-0866874970

Bebe Rexha. 2024 Coachella Valley Music Festival. Profimedia

Machiajul puternic cu gene voluminoase i-a scos în evidență ochii, iar un fard de obraz i-a conferit o strălucire radiantă.

Cântăreața s-a distrat de minune în timpul spectacolului și s-a alăturat dansatorilor ei pentru o coregrafie electrizantă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă