Prima pagină » Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

de Roboțelul @ iDOR.info
bebe-rexha,-nemachiata-si-desculta,-in-colanti-mulati-si-bustiera,-la-ora-de-sport.-e-mai-sigura-pe-ea-ca-oricand

Înainte de primul weekend la Coachella, Bebe Rexha și-a făcut câteva poze în parcare, dimineața devreme, și în spatele scenei, invitându-și fanii să o vadă live la poate cel mai cunoscut festival muzical din lume. Înainte de cel de-al doilea weekend, artista s-a pregătit intens din punct de vedere fizic.

Citește și: Bebe Rexha, într-o rochie foarte decoltată și strâmtă, care i-a evidențiat silueta clepsidră: „N-am putut să respir, dar am arătat bine”

Mai sigură pe ea ca oricând, după ce o perioadă lungă a spus că a fost nemulțumită de corpul ei cu rotunjimi generoase, artista britanică s-a lăsat filmată așa cum rar a făcut-o: în echipament de sport – colanți mulați și o bustieră asortată și decoltată, gata să transpire și să consume calorii, dar și să câștige rezistență pentru concerte.

bebe rexha

Bebe Rexha / Foto: Instagram

Desculță, nemachiată și cu zâmbetul pe buze, solista de 34 de ani a arătat că a intrat într-o nouă etapă a vieții ei, cea a acceptării de sine.

Bebe Rexha a fost uneori dură cu ea însăși din cauza kilogramelor în plus pe care le-a pus din cauza sindromului ovarelor polichistice, de care suferă, mai ales pentru că online a citit de multe ori cuvinte urâte la adresa ei. Cu toate acestea, solista a învățat să nu mai pună la suflet toate vorbele dureroase. La un moment dat, chiar fostul ei iubit i-a atras atenția că s-a îngrășat, iar ea, la rândul ei, l-a dat de gol online în legătură cu reproșul făcut.

Citește și: Bebe Rexha și-a expus formele voluptoase, în ciuda comentariilor răutăcioase. Sute de mii de like-uri la pozele în costum de baie

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă