Prima pagină » Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: Arăți atât de bine!

Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: Arăți atât de bine!

de Roboțelul @ iDOR.info
bebe-rexha,-fabuloasa-intr-un-corset-cu-un-decolteu-imposibil-de-ignorat.-fanii-au-reactionat:-arati-atat-de-bine!

Recunoscută pentru aparițiile spectaculoase, Bebe Rexha a reușit să-și impresioneze prietenii virtuali, întrucât s-a fotografiat într-o ținută ce-i subliniază silueta.

Înainte de a urca pe scenă la March Madness Music Festival, cântăreața a profitat de un moment liber, și-a făcut câteva fotografii și le-a postat pe Instagram.

Citește și: Bebe Rexha, selfie „curajos”, cu decolteul în prim-plan. Ținuta generos decupată a furat toate privirile

În imaginile respective, cântăreața apare în pantaloni evazați, pe care i-a asortat cu un corset ce-i subliniază bustul imposibil de ignorat.

De asemenea, buclele lejere i-au căzut pe spate, iar în ceea ce privește machiajul, ea a optat pentru unul simplu.

„Ești atât de sexy!”, „Ești grozavă!”, „O divă, o mamă, o legendă!”, „Fato, arăți atât de bine și ești atât de încrezătoare în tine!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Bebe Rexha, în lacrimi pe internet: „Mă simt dezgustătoare în propriul corp”

Bebe Rexha, afectată de comentariile dureroase la adresa ei din cauza fluctuațiilor de greutate

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a dezvăluit că s-a îngrășat 14 kilograme și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să citească numeroasele comentarii la unul dintre clipurile sale recente de pe TikTok, acestea afectând-o puternic.

„Știu că prin meseria mea sunt în ochii publicului, știam că se va întâmpla”, a declarat artista. „Eram mult mai slabă și m-am îngrășat. Nu sunt supărată, pentru că este adevărat, dar când vezi astfel de reacții, e dureros”.

Citește și: Bebe Rexha, radiantă într-o rochie din piele cu decupaje. Artista a fost în centrul atenție la MTV Video Music Awards 2023

„Nu știi prin ce trece cineva, cu ce se confruntă în viața lui, așa că e greu. Suntem în 2023 și consider că nu ar trebui să mai vorbim despre greutatea oamenilor”, a adăugat ea.

Cântăreața născută în Brooklyn a mărturisit că nu a rezistat să nu citească numeroasele comentarii când a văzut că topicul „Bebe Rexha ia în greutate” este în tendințe pe TikTok.

„Este atât de supărător. Da, m-am îngrășat. Le mulțumesc oamenilor care mă iubesc indiferent de ce se întâmplă cu corpul meu”, a scris ea pe Twitter. „Întotdeauna m-am luptat cu greutatea mea. Lucrez la asta în fiecare zi. Doar că acum toate acestea m-au descurajat puțin”, a mai declarat ea. 

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: Arăți atât de bine!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă