Prima pagină » Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile

de Roboțelul @ iDOR.info
infinix-intra-pe-piata-din-romania!-producatorul-ofera-telefoane-de-buget,-cu-specificatii-decente.-care-sunt-preturile

Vineri, 26 Aprilie 2024, ora 04:31

1695 citiri

Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România.

Fondată în 2013, Infinix este deja prezentă în peste 70 de țări, având un impact semnificativ pe piețele din Asia, Africa și America Latină. Anul trecut, compania a vândut 40 de milioane de telefoane la nivel global.

Pentru debutul său pe piața românească, Infinix lansează cinci modele de smartphone-uri.

Cu ce smartphone-uri intră Infinix Mobility pe piața românească

Infinix Smart 8 Dual SIM – Acest model de bază, cu un preț de 449 RON, este echipat cu o cameră foto de 13MP, un ecran de 6.6 inch HD și o rată de refresh de 90Hz. Telefonul include o baterie de 5000mAh și oferă încărcare la 10W.

Infinix Hot 40i – Disponibil în două versiuni, una cu 4GB RAM și 128GB de stocare la prețul de 599 RON și o alta cu 8GB RAM și 256GB de stocare la 749 RON. Telefonul dispune de un procesor UNISOC T606, ecran IPS de 6.56 inch HD+ și o cameră principală de 50MP. Bateria de 5000mAh suportă încărcare rapidă de 18W.

Infinix Hot 40 Pro – Cu un preț de 999 RON, acest model include un procesor MediaTek Helio G99 și o arhitectură eficientă de 6nm. Echipat cu o cameră principală de 108MP și o baterie de 5000mAh ce suportă încărcare de 33W, telefonul este ideal pentru utilizatori activi și pasionați de fotografie.

Infinix Note 40 și Note 40 Pro – Cel mai avansat model, Note 40 Pro, are un preț de 1499 RON și este echipat cu procesorul Dimensity 7020, ecran AMOLED FHD+ de 6.78 inch și o cameră de 108MP. Note 40, cu un preț de 1199 RON, oferă caracteristici similare, inclusiv difuzoare stereo JBL și protecție IP54.

Infinix se remarcă pe piața din România prin oferirea de telefoane care combină tehnologie avansată cu prețuri accesibile, fiind o opțiune atractivă pentru consumatorii care caută inovație și fiabilitate la un cost optim.

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin

HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,…

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto….




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă