Prima pagină » Infinix, un nou brand de smartphone-uri, își face intrarea pe piața din România

Infinix, un nou brand de smartphone-uri, își face intrarea pe piața din România

de Roboțelul @ iDOR.info
infinix,-un-nou-brand-de-smartphone-uri,-isi-face-intrarea-pe-piata-din-romania

Într-o mișcare ce promite să dinamizeze piața locală de smartphone-uri, brand-ul Infinix, originar din Hong Kong, se pregătește să-și facă debutul oficial în România începând de săptămâna viitoare. Evenimentul de lansare, programat pentru data de 24 aprilie, va oferi detalii complete despre strategia companiei și modelele pe care le va aduce pe piața locală.

Infinix, fondată în 2013, a reușit să-și croiască rapid drum pe piețele emergente, cucerind inimile utilizatorilor din India, unde terminalele sale se bucură de o popularitate remarcabilă chiar și în prezent. Succesul nu s-a oprit aici, compania reușind să se claseze pe locul al treilea în topul vânzărilor în Egipt în 2017, depășind chiar giganți precum Huawei.

Infinix Note 40 Pro
Infinix Note 40 Pro

Un debut promițător: Infinix Note 40 Pro

Conform informațiilor oferite în cadrul unui teaser recent, se pare că modelul care va deschide calea brand-ului pe piața locală este Infinix Note 40 Pro, un smartphone midrange ușor, cu un design atractiv și specificații tehnice impresionante.

Design elegant și rezistent

Infinix Note 40 Pro se remarcă prin construcția sa solidă, cântărind 190 de grame și beneficiind de certificarea IP53 pentru rezistență la apă și praf. Dispozitivul este echipat cu un display AMOLED curbat de 6,78 inch, cu rezoluție Full HD+ și rată de reîmprospătare de 120Hz, promițând o experiență vizuală captivantă.

Performanță și autonomie remarcabile

Sub capota elegantă se ascunde un procesor puternic Dimensity 7020 (6nm), secondat de 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare. Bateria generoasă de 5000 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă de 45W prin cablu și 20W wireless, asigură o autonomie excelentă pentru utilizare intensivă.

Infinix Note 40 Pro
Infinix Note 40 Pro

Infinix Note 40 Pro nu face compromise nici în ceea ce privește experiența multimedia. Dispozitivul este dotat cu difuzoare stereo cu tuning JBL pentru o redare audio captivantă, în timp ce camera principală de 108MP cu stabilizare optică de imagine (OIS) și senzorul selfie de 32MP promit capturi fotografice impresionante.

Deși detaliile complete vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului de lansare de pe 24 aprilie, Infinix pare hotărâtă să cucerească piața locală cu un amestec reușit de design atractiv, performanță solidă și funcționalități multimedia de top, la un preț accesibil segmentului midrange.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Infinix, un nou brand de smartphone-uri, își face intrarea pe piața din România

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă