Prima pagină » Microsoft Anunta Oficial Lansarea unor IMPORTANTE Schimbari pentru Utilizatori din Toata Lumea | iDevice.ro

Microsoft Anunta Oficial Lansarea unor IMPORTANTE Schimbari pentru Utilizatori din Toata Lumea | iDevice.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
microsoft-anunta-oficial-lansarea-unor-importante-schimbari-pentru-utilizatori-din-toata-lumea-|-idevice.ro

Microsoft își consolidează poziția de lider în protecția informațiilor utilizatorilor prin extinderea suitei Priva. Această inițiativă subliniază angajamentul companiei de a facilita organizațiilor conformitatea cu reglementările în vigoare și de a gestiona eficient datele personale.

Microsoft a anunțat introducerea unor noi automatizări și integrări în suita Priva, concepute pentru a „ajuta organizațiile să îndeplinească cerințele de confidențialitate legate de datele personale”. Aceste îmbunătățiri vin într-un moment în care conștientizarea publicului despre confidențialitatea datelor atinge niveluri record, stimulând un apel colectiv pentru protecția informațiilor personale și pentru oferirea unor mijloace prin care indivizii să-și poată controla datele.

Microsoft se numără printre noutati mai multe funcții automate care sunt acum disponibile în Previzualizare publică. Acestea includ crearea evaluării politicii de confidențialitate, îndeplinirea solicitărilor pentru drepturile subiecților și scanarea trackerului. Aceste instrumente sunt esențiale pentru organizații în gestionarea și protejarea datelor cu caracter personal, oferind totodată o transparență sporită și încredere din partea clienților.

Microsoft Priva Privacy Assessments automatizează procesul de evaluare a utilizării datelor personale, fiind un instrument central în politica de confidențialitate a companiilor. Prin evaluări personalizate, organizațiile pot analiza utilizarea datelor într-un întreg set de date, creând un cadru de risc bazat pe aceste informații. Astfel, se pot defini politici cu ajutorul Privacy Risk Management pentru a reduce riscurile asociate.

Priva Tracker Scanning este o altă funcționalitate care identifică automat dispozitive de urmărire precum cookie-uri, pixeli și semnalizatoare pe site-urile web ale organizațiilor. Acest instrument permite abordarea eficientă a problemelor legate de instrumentele de urmărire neconforme, îmbunătățind conformitatea cu reglementările de confidențialitate.

Microsoft ofera instrumentul Priva Consent Management pentru a facilita crearea rapidă a modelelor de consimțământ din șabloane, permițând publicarea lor la scară în diverse regiuni. Astfel, companiile pot gestiona mai eficient consimțământul utilizatorilor, consolidând încrederea și transparența.

Microsoft introduce Priva Subjects Rights Requests, o soluție avansată care permite organizațiilor să automatizeze procesul de îndeplinire a solicitărilor privind drepturile subiectului în medii on-premise, hibride și multicloud. Această soluție funcționează în platforme cloud populare precum Microsoft Azure și 365, AWS, Google Cloud Platform și altele, demonstrând versatilitatea și adaptabilitatea soluțiilor Microsoft la diverse infrastructuri IT.

Microsoft, cu aceste inovatii reiterează angajamentul său față de protecția confidențialității și securitatea cibernetică, oferind organizațiilor instrumentele necesare pentru a naviga cu succes în peisajul complex al reglementărilor privind datele personale.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Microsoft Anunta Oficial Lansarea unor IMPORTANTE Schimbari pentru Utilizatori din Toata Lumea | iDevice.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type