Prima pagină » Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă

de Roboțelul @ iDOR.info
polestar-phone,-primul-smartphone-dedicat-posesorilor-de-masini-electrice?-ce-stie-sa-faca

Joi, 25 Aprilie 2024, ora 01:17

972 citiri

Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice. Mișcarea într-un context în care giganți precum Xiaomi și Huawei își extind, de asemenea, influența și în sectorul vehiculelor electrice.

Lansat inițial pe piața din China, Polestar Phone își propune să consolideze prezența brandului într-o piață extrem de competitivă, unde dominanța este câștigată nu doar prin produse de calitate, ci și printr-un ecosistem integrat de servicii și aplicații.

Telefonul este menit să devină un instrument esențial pentru utilizatorii de mașini Polestar, integrând funcții și optimizări care să faciliteze interacțiunea cu vehiculele companiei, scrie Android Central.

Ce funcții oferă noul smartphone

Polestar Phone este descris de producător ca un „flagship AI-designed”, echipat cu chipsetul Snapdragon 8 Gen 3, sugerând că acesta oferă funcții avansate, deși detaliile specifice legate de capabilitățile AI sunt încă limitate. Se menționează funcții comune cu alte dispozitive de top, cum ar fi editarea imaginilor asistată de AI și funcționalitatea Circle to Search.

Smartphone-ul impresionează cu un ecran de 6.7 inch, rată de aspect 21:9 și luminozitate de 1250 niți. Partea foto este asigurată de o configurație cu trei camere, inclusiv un senzor principal de 50MP cu stabilizare optică, unul ultrawide de 13MP și un telephoto de 10MP. Designul aparatului pare să fie inspirat de modelele anterioare ale Sony și Samsung, incluzând un inedit inel pentru blitz-ul LED.

Deși lansarea a avut loc în China, nu sunt informații clare despre disponibilitatea Polestar Phone în piețele europene, unde Polestar are o prezență bine stabilită, în special în țările nordice.

Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică

Tesla Inc. solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru CEO-ul Elon Musk, evaluat la 56 de miliarde de dolari. De asemenea, compania a propus relocarea sediului…

Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine

Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă