Prima pagină » Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite

de Roboțelul @ iDOR.info
noutati-despre-lansarea-smartphone-ului-pixel-8a:-preturi-si-specificatii-dezvaluite

Joi, 25 Aprilie 2024, ora 02:37

1042 citiri

Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care confirmă cele mai importante specificații ale acestuia.

În ciuda entuziasmului anticipat, un aspect mai puțin plăcut este reprezentat de prețul de lansare, care va fi semnificativ mai mare comparativ cu modelul anterior, Pixel 7a.

Informații provenite de la retaileri indică un preț de debut pentru Pixel 8a de 549 USD pentru modelul de bază, în creștere față de cei 499 USD ai modelului Pixel 7a. În Europa, situația este și mai costisitoare, prețul de start fiind de 569,9 EUR, iar pentru o versiune superioară se ajunge la 630 EUR.

Cu ce specificații tehnice vine Pixel 8A

Pe lângă aceste detalii, Pixel 8a vine cu câteva îmbunătățiri semnificative. Capacitatea bateriei este crescută la 4750mAh, comparativ cu 4385mAh la modelul anterior, ce va susține un chipset Tensor G3 nou și un ecran OLED de 6.1 inch cu o rată de refresh de 120Hz și o luminozitate maximă de 1400 niți. Telefonul include, de asemenea, 8GB RAM și 128GB stocare internă, scrie 91 Mobiles.

În ceea ce privește partea foto/video, Pixel 8a vine cu o cameră principală de 64MP cu stabilizare optică și o cameră ultrawide de 13MP. Camera frontală rămâne la o rezoluție de 13MP, similară cu modelul anterior, cu posibile îmbunătățiri ale calității imaginii.

Software-ul nu este neglijat, Pixel 8a urmând să fie livrat cu Android 14 preinstalat, urmând o actualizare la Android 15 în săptămânile ulterioare lansării. Disponibil în patru culori. De asemenea, pachetul de vânzare va fi simplu, incluzând doar un cablu USB-C, o cheiță pentru SIM și un adaptor pentru transfer rapid de date.

Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone

Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și…

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă

Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă