Prima pagină » Smartwatch-ul Zeblaze Stratos 3 cu GPS și ecran AMOLED poate fi al tău pentru sub 300 de lei pe GeekBuying

Smartwatch-ul Zeblaze Stratos 3 cu GPS și ecran AMOLED poate fi al tău pentru sub 300 de lei pe GeekBuying

de Roboțelul @ iDOR.info
smartwatch-ul-zeblaze-stratos-3-cu-gps-si-ecran-amoled-poate-fi-al-tau-pentru-sub-300-de-lei-pe-geekbuying

Dacă ești în căutarea unui smartwatch bine dotat și cu preț accesibil, ai putea să arunci o privire asupra lui Zeblaze Stratos 3, un purtabil găsit în oferta celor de la GeekBuying. Avem toate detaliile în rândurile de mai jos și descoperim la ce sumă se vinde și cum se procedează cu livrarea. 

Zeblaze Stratos 3

Pentru început avem aici un ecran AMOLED de 1.43 inch, circular, ce oferă rezoluție de 466 x 466 pixeli, densitate de 391 PPI și o luminozitate uriașă de până la 1000 nits. Ba mai mult de atât, are și suport Always on Display. Primim certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, monitorizare puls, pași, cât și monitorizare SpO2. 

Zeblaze Stratos 3

Ceasul are GPS integrat cu GLONASS/GALILEO/BEIDOU, iar pe partea de mișcare bifăm senzor de proxmitate, gravitație și accelerometru. Ca materiale avem carcasă din aliaj de zinc metal și curea din silicon confortabil la purtarea prelungită, iar legat de baterie, unitatea de 400 de la interior asigură până la 84 de ore autonomie cu GPS și monitorizare puls activă.

Zeblaze Stratos 3 măsoară activitatea din peste 100 de sporturi, suportă apeluri Bluetooth, Camera Remote și monitorizează și somnul, nivelul de stres, respirația și oferă reminder de sedentarism. Îl cumperi pentru doar 293.48 lei de pe GeekBuying cu livrare din China. 

Comanzi de aici!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Smartwatch-ul Zeblaze Stratos 3 cu GPS și ecran AMOLED poate fi al tău pentru sub 300 de lei pe GeekBuying

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă