Prima pagină » Smartwatch-ul KUMI GT5 Pro+ costă doar 200 de lei pe GeekBuying și oferă mai mult decât te-ai aștepta

Smartwatch-ul KUMI GT5 Pro+ costă doar 200 de lei pe GeekBuying și oferă mai mult decât te-ai aștepta

de Roboțelul @ iDOR.info
smartwatch-ul-kumi-gt5-pro+-costa-doar-200-de-lei-pe-geekbuying-si-ofera-mai-mult-decat-te-ai-astepta

În căutarea de produse interesante pe GeekBuying am descoperit astăzi un smartwatch cu adevărat interesant și anume KUMI GT5 Pro+, un purtabil care din punct de vedere vizual îmi amintește de un HUAWEI recent. Ce remarc din start este că avem muchii ceva mai groase în jurul ecranului, dar în rest construcția pare de calitate și apreciez și acele butoane de pe lateral. Descoperim mai multe în rândurile de mai jos. 

KUMI GT5 Pro+

Pentru că tot vorbeam despre ecran, primești aici un panou de 1.39 inch, care poate fi personalizat cu watchface-uri dintr-o colecție ce numără zeci de astfel de teme. Primim monitorizare a peste 100 de sporturi, plus reminder pentru puls ridicat în mod exerciții, iar pe partea de monitorizare mai bifăm și SpO2, monitorizare somn și reminder de sedentarism. Avem și certificare IP68.

Ceasul dispune de NFC, baterie de 300 mAh, plus posibilitate de apelare via Bluetooth. Legat de acele butoane fizice de pe lateral, cel de sus este clasicul buton crown iar cel de jos poate fi customizat pentru a deschide funcția sau aplicația dorită. Aș reveni la baterie pentru a vă spune că autonomia ajunge la 7 zile sau până la 20 de zile în standby. 

Prețul este de doar 207 lei și se livrează gratuit din China în 2-6 săptămâni. Îl comanzi de aici




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Smartwatch-ul KUMI GT5 Pro+ costă doar 200 de lei pe GeekBuying și oferă mai mult decât te-ai aștepta

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă