Prima pagină » Smartwatch-ul Honor Choice are specificațiile dezvăluite înainte de lansare

Smartwatch-ul Honor Choice are specificațiile dezvăluite înainte de lansare

de Roboțelul @ iDOR.info
smartwatch-ul-honor-choice-are-specificatiile-dezvaluite-inainte-de-lansare

Pe 15 februarie are loc un eveniment special Honor în India, compania urmând să anunțe device-uri IoT interesante. Pe listă se află un smartphone Honor X9b, o pereche de căști wireless Honor Choise X5, dar și un smartwatch nou-nouț numit Choise Watch. Câteva fotografii cu acest ceas au fost dezvăluite pe Twitter de către Madhav Sheth, șeful Honor din India, iar specificațiile sale au ajuns deja pe web. Mai jos avem detalii.

Pare că vorbim despre un smartwatch cu display rectangular. Panoul e generos, măsoară 1.95 inch în diagonală, oferă un raport corp-ecran de 75%, refresh rate de 60Hz, o rezoluție de 410 x 502 pixeli și densitate a pixelilor de 332 ppi. Sunt incluse aici 21 de fețe de ceas dinamice + 8 moduri AOD preinstalate. 

Există certificare 5ATM pentru rezistență la apă, dar și GPS, GLONASS, Galileo, BDS și QZSS pentru poziționare globală. Honor Choise Watch e echipat cu senzor pentru puls, SpO2 pentru determinarea nivelului de oxigen din sânge, a stresului și monitorizarea funcțiilor vitale în timpul somnului. Apare o baterie de 300 mAh aici, iar autonomia oferită ar ajunge la 12 zile. 

Smartwatch-ul beneficiază de conectivitate Bluetooth 5.3, are microfon și difuzor + mod SOS. Nu avem încă preț pentru acest model și nu știm sigur dacă va sosi în Europa. Lansarea e confirmată momentan doar pentru India. Pare că vorbim despre un model accesibil, sub 100 de euro. Aș zice că va fi un rival pentru modele precum CMF Watch Pro by Nothing sau Redmi Watch 4.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Smartwatch-ul Honor Choice are specificațiile dezvăluite înainte de lansare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă