Prima pagină » Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a câștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: Vă felicit din toată inima!

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a câștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: Vă felicit din toată inima!

de Roboțelul @ iDOR.info
te-cunosc-de-undeva,-6-aprilie-2024-cine-a-castigat-cea-de-a-opta-editie-a-emisiunii.-a-fost-dat-bonusul-de-100-de-puncte:-va-felicit-din-toata-inima!

Homepage » Monden » Emisiuni TV

Bianca Matei

De Bianca Matei.
Publicat pe 06.04.2024 la 23:37 Actualizat pe 06.04.2024 la 23:37

În ediția din această seară, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru că toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit să-i surprindă pe jurați. Iată cine a câștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!

Câștigătorii celei de-a opta ediție a emisiunii Te cunosc de undeva

captură foto – Antena 1

  • Câștigătorii celei de-a opta ediție a emisiunii Te cunosc de undeva
  • În această seară a fost acordat bonusul de 100 de puncte

Ediția cu numărul opt a faimosului show Te cunosc de undeva a ajuns la final! După o serie de momente impresionante și emoții intense, o singură echipă a ieșit câștigătoare. Iată cine au fost norocoșii!

Câștigătorii celei de-a opta ediție a emisiunii Te cunosc de undeva

Ediția cu numărul 8 a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, a fost încărcată de emoții, momente impresionante și concurenți talentați, care au oferit spectacole memorabile pe scenă. Cum este obiceiul la încheierea fiecărei ediții, numai o singură echipă a ieșit câștigătoare. Decizia juriului a stabilit cine a meritat să se claseze pe prima poziție de această dată.

Ei bine, Connect-R și Shift au câștigat ediția cu numărul 8 a emisiunii. Cei doi concurenți s-au transformat în Benny Hill & Dilys Watling și au interpretat celebra melodie „Fever”.

Ce le-a spus Mihai Petre celor doi concurenți

Mihai Petre le-a dat celor doi concurenți bonusul de 100 de puncte. Juratul emisiunii a fost foarte încântat și mulțumit de momentul lui Shift și al lui Connect-R, astfel că le-a adus acestora doar cuvinte de laudă.

Faimosul dansator a observat faptul că cei doi artiști au evoluat foarte mult datorită acestui show.

Citește și: Romică Țociu și Paula Chirilă, devăluiri din culisele Te cunosc de undeva. Cu ce provocări a venit noul sezon pentru ei: ”Singurele probleme…” / VIDEO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a câștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: Vă felicit din toată inima!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă