Prima pagină » Nothing Phone (3) se află în dezvoltare, iar primele detalii au ajuns pe web! Ce ne rezervă noul smartphone cu luminițe?

Nothing Phone (3) se află în dezvoltare, iar primele detalii au ajuns pe web! Ce ne rezervă noul smartphone cu luminițe?

de Roboțelul @ iDOR.info
nothing-phone-(3)-se-afla-in-dezvoltare,-iar-primele-detalii-au-ajuns-pe-web!-ce-ne-rezerva-noul-smartphone-cu-luminite?

Nothing Phone (2) a debutat undeva în luna iulie a anului trecut. Pare că ne pregătim de o lansare importantă din partea companiei, un succesor pentru acest model. Ies la iveală azi pe web detalii cu privire la un așa-zis Nothing Phone (3). Pare că noul smartphone cu luminițe va primi un procesor de nouă generație de la Qualcomm sub capotă. Mai jos am detalii.

Știm deja că Nothing pregătește lansarea căștilor Ear (3) în această perioadă. Totuși, un teaser apărut recent care ilustrează o broscuță pare că face referire și la pregătirea unui smartphone. Odată cu lansarea primului telefon din portofoliu apăreau teasere cu papagali, iar Phone (2) ne-a adus teasere ce ilustrau o caracatiță. Pare că tema cu animale se păstrează, iar pentru Nothing Phone (3) avem această broscuță care apare într-un scurt teaser video.

Conform publicației 91Mobiles telefonul va avea un procesor Snapdragon 8s Gen 3 sub capotă. Asta înseamnă că se va „duela” la nivel global cu POCO F6 5G în acest an. Ar trebui să mai sosească telefoane cu acest CPU sub capotă, însă momentan doar despre aceste modele avem informații. Vestea bună e că vorbim despre un cipset puternic, chiar cu capabilități AI, excelent pentru jocuri și eficient din punct de vedere energetic.

Momentan alte informații cu privire la Nothing Phone (3) nu avem, dar pare că în următoarele săptămâni vom avea parte de mai multe teasere.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nothing Phone (3) se află în dezvoltare, iar primele detalii au ajuns pe web! Ce ne rezervă noul smartphone cu luminițe?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă