Prima pagină » William, singur în oraș, chiar de ziua fiicei Charlotte. Cum a fost surprins Prințul de Wales aseară

William, singur în oraș, chiar de ziua fiicei Charlotte. Cum a fost surprins Prințul de Wales aseară

de Roboțelul @ iDOR.info
william,-singur-in-oras,-chiar-de-ziua-fiicei-charlotte.-cum-a-fost-surprins-printul-de-wales-aseara

Pe 2 mai 2024, Prințesa Charlotte, copilul mijlociu al cuplului regal William – Kate a împlinit 9 ani. Însă presa britanică e de părere că probabil nu a existat o petrecere, iar dacă a existat, a fost una de copii, de la care tatăl ei s-a sustras elegant.

Prințul William, GettyImages (2) jpg

După o perioadă intensă, de conectare cu familia, Prințul William a ales să facă și ceva pentru sufletul lui. Problema esta că a fost nevoit să facă asta chiar de ziua fiicei, fiică leită de altfel tatăl ei. Căci Palatul regal a publicat ieri mult așteptatul portret regal în care se vede cu ochiul liber că Charlotte este varianta feminină a lui William, cu o doză mică de Lady Diana. Micuța este adorabilă.

Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram

Imaginea 1/3: Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram

Totuși, ce a făcut William? Unde a mers?

Prințul de Wales a fost văzut în tribune la Birmingham, unde echipa Aston Villa a jucat un meci cu echipa grecească Olympiacos F.C.

Prințul William, GettyImages (4) jpg

Prințul de Wales a fost înconjurat de bărbați, însă a avut în față și două blonde misterioase, pe care le-a privit atent.

William a mers la meciul de fotbal după ce a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale, Prințesa Charlotte, mai mult ca sigur, doar în familie, având în vedere condiția fragilă în care se află Kate Middleton.

Prințul de Wales a încântat cu prezența sa pe stadion la Birmingham, unde Aston Villa a primit în deplasare echipa grecească Olympiacos F.C.

Sezonul 2023/2024 al UEFA Conference League a ajuns în faza semifinalelor. 

Moștenitorul tronului britanic este un susținător cunoscut al echipei de Premier League și a fost acolo pentru a-și susține echipa în primul meci al semifinalei UEFA Europa Conference League.

Fiul cel mare al Regelui Charles s-a remarcat în tribuna oficială, unde s-a agitat, s-a bucurat și s-a întristat pentru echipa susținută.

Din păcate, William nu le-a purtat noroc băieților de la Aston Villa, care au pierdut în fața grecilor! Olympiakos s-a impus pe terenul celor de la Aston Villa, scor 4-2, în prima manșă din semifinalele Conference League.

Deși fiul său, Prințul George, s-a alăturat anterior tatălui său la evenimente sportive, inclusiv la sferturile de finală ale Europa League, tânărul viitor moștenitor al Coroanei nu a fost alături de William cu această ocazie.

Foto: GettyImages & Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: William, singur în oraș, chiar de ziua fiicei Charlotte. Cum a fost surprins Prințul de Wales aseară

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type