Prima pagină » realme GT Neo6 SE primeşte dată de lansare, va sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3, mult RAM

realme GT Neo6 SE primeşte dată de lansare, va sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3, mult RAM

de Roboțelul @ iDOR.info
realme-gt-neo6-se-primeste-data-de-lansare,-va-sosi-cu-procesor-qualcomm-snapdragon-7+-gen-3,-mult-ram

realme pregăteşte încă unul dintre acele telefoane midrange GT, care sunt numai bune şi că înlocuitoare de flagship. E vorba despre realme GT Neo6 SE de această dată, care a primit dată de lansare: 11 aprilie.

Am văzut teasere ale sale, care prezentau muchii foarte subţiri ale ecranului şi încărcare la 120W. Azi aflăm de la realme prin intermediul unui nou teaser că produsul se va lansa în China pe 11 aprilie. Compania a mai confirmat că are la bord un ecran OLED produs de BOE, un LTPO 1.5K cu luminozitate gigantică, de până la 6000 de nits. Ajunge de la 120 Hz până la 0.5 Hz chiar, când afişează imagini statice şi se bucura de protecţie Gorilla Glass Victus 2.

Telefonul are un panou cu muchii foarte înguste şi curbate, faţă de iQOO 12 Pro şi Redmi K70 Pro. Vine cu protecţie a ochilor Greenfield AI, plus o protecţie specială pentru gameri, tot cu AI. Mai are şi Game Super HDR, un panou de setări de performanţă, versiunea 2.0, un mod Pro pentru memorie în jocuri, fereastra pop up în jocuri şi antene dispuse în mod ideal pentru conexiunea în timpul jocurilor.

Handsetul va avea la bord un procesor Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3, până la 16 GB RAM LPDDR5X şi un vapor chamber de 10014 mm pătraţi. El va permite ca Genshin Impact să ruleze o oră fără să piardă un frame. Mai are şi camera principală de 50 MP cu OIS, greutate de 191 de grame şi lentile foto cu ramă din oţel. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: realme GT Neo6 SE primeşte dată de lansare, va sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3, mult RAM

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă