Prima pagină » Neașteptat! Secretul regal al Reginei Elisabeta care a lăsat întreaga Familie Regală fără cuvinte

Neașteptat! Secretul regal al Reginei Elisabeta care a lăsat întreaga Familie Regală fără cuvinte

de Roboțelul @ iDOR.info
neasteptat!-secretul-regal-al-reginei-elisabeta-care-a-lasat-intreaga-familie-regala-fara-cuvinte

Regina Elisabeta a II-a era cunoscută pentru simțul umorului, iar un eveniment la care a participat a fost apreciat în întreaga lume, inclusiv în spatele zidurilor Palatului Buckingham.

Regina Elisabeta a II-a i-a surprins pe fanii regali scena ei alături de James Bond în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, scenă despre care nici apropiații reginei nu au știut.

Cunoscută pentru simțul umorului, Regina Elisabeta rareori refuza o ocazie de a se implica într-un eveniment național. Ea a încântat națiunea când a participat la o misiune specială cu 007 pentru evenimentul sportiv.

Regina Elisabeta a înregistrat o scenetă cu actorul Daniel Craig, care a jucat rolul lui James Bond, la Palatul Buckingham, scenă care a culminat cu „săritura” ei cu parașuta în Stadionul Olimpic. Fanii regali au fost încântați de faptul că monarhul a acceptat această provocare, iar acum se pare că cei mai apropiați membrii ai familiei nu știau că regina a fost de acord cu această apariție.

Prințesa Eugenie, fiica cea mică a prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson, a făcut această dezvăluire în timp ce discuta despre relația ei apropiată cu răposata ei bunică în cadrul podcastului White Wine Question Time.

Vorbind despre sceneta cu James Bond, ea a spus: „Nimeni nu știa… a fost uimitor. Am fost cu toții surprinși”. Prințesa Eugenie a continuat să laude munca regretatei regine și a spus că ea și toți nepoții „au învățat cum să facă lucrurile de la ea”. Ea a spus: „A fost pur și simplu unul dintre cei mai buni oameni din lume. Simțul ei de datorie și dedicare și dragostea ei pentru poporul ei, s-a manifestat cu adevărat în public, așa cum ați văzut cu toții, și s-a întâmplat în privat cu noi.

De la ea am învățat și cum să facem lucrurile, cum să vorbim cu oamenii, cum să rămânem puternici, devotați și buni.

Când a murit, le-am spus oamenilor cât de norocoasă sunt că am o parte din ea în mine”, transmite The Express

Prințesa Eugenie a remarcat, de asemenea, incredibilul simț al umorului al bunicii sale.

Regina Elisabeta a II a

Imaginea 1/6: Regina Elisabeta a II a

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Neașteptat! Secretul regal al Reginei Elisabeta care a lăsat întreaga Familie Regală fără cuvinte

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type