Prima pagină » Katy Perry, imaginea seducției într-un corset transparent din dantelă: E o nebunie cât de frumoasă ești!

Katy Perry, imaginea seducției într-un corset transparent din dantelă: E o nebunie cât de frumoasă ești!

de Roboțelul @ iDOR.info
katy-perry,-imaginea-seductiei-intr-un-corset-transparent-din-dantela:-e-o-nebunie-cat-de-frumoasa-esti!

Katy Perry este imaginea seducției în cea mai recentă filmare pentru campania de promovare a noului parfum cu care și-a asociat numele.

Logodnica lui Orlando Bloom s-a lăsat filmată într-un top cu corset din dantelă transparentă care i-a subliniat decolteul.

Plină de senzualitate, artista în vârstă de 39 de ani a dezvăluit și detalii despre când a început să cânte pentru prima dată. 

Cu un machiaj care i-a pus în evidență ochii și cu o privire pătrunzătoare, autoarea hitului „Firework” a fost imaginea seducției. 

„E o nebunie cât de frumoasă ești!”, „Regina frumuseții”, Cea mai frumoasă femeie în viață”, „Dumnezeule, ce ochi!”, i-au transmis fanii în comentarii, răsplătind-o cu zeci de mii de inimi.

Galerie foto

Pentru promovarea aceluiași parfum, Katy a apărut și într-o reclamă alături de actorul italian Michele Morrone.

Filmarea pitorească a fost realizată de regizorul italian Paolo Sorrentino.

Katy Perry a început să cânte de la 9 ani

În noul clip, Perry vorbește despre cum și-a găsit pasiunea pentru muzică atunci când a început să cânte la nouă ani, înainte de a învăța chitara la 13 ani. Ea a mărturisit că „vocea ei adevărată” a apărut în momentul în care a început să recunoască puterea muzicii sale.

„Când am reușit să vorbesc cu propriile mele cuvinte, să transmit prin propriile mele sentimente, să-mi expun emoțiile și perspectiva, am simțit că am propria mea mică înțelegere asupra lumii”, a explicat Perry. „Și de atunci am început să mă dedic pasiunii mele”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Katy Perry, imaginea seducției într-un corset transparent din dantelă: E o nebunie cât de frumoasă ești!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type