Prima pagină » Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: „Numărul 1 în aproape toată lumea”

Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: „Numărul 1 în aproape toată lumea”

de Roboțelul @ iDOR.info
madalina-ghenea-a-sarbatorit-cu-o-sedinta-foto-in-lenjerie-reusita-celui-mai-nou-film-al-ei:-„numarul-1-in-aproape-toata-lumea”

Mădălina Ghenea a găsit un mod inedit de a sărbători reușita celui mai nou film al ei, „Deep Fear”, după ce pelicula a intrat pe o platformă de streaming și se bucură de succes, ajungând pe primul loc în mai multe țări.

Actrița din România a jucat rolul principal în „Deep Fear”, alături de Ed Westwick, cunoscut publicului mai ales din serialul „Gossip Girl”. Pentru această oportunitate care s-a ivit în cariera ei, Mădălina a muncit din greu. Pe lângă lecțiile de actorie pe care le face în mod constant, Ghenea a petrecut mai mult timp în sala de sport și a făcut cursuri de scufundări, întrucât mare parte din acțiunea peliculei se petrece sub apă. 

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea / Foto: Instagram officialmadalinaghenea

Thrillerul „Deep Fear” spune povestea lui Naomi (Mădălina Ghenea), o proprietară de iaht care pleacă într-o călătorie spre Grenada, pentru a se întâlni cu Jackson, iubitul ei, personaj interpretat de Ed Westwick. Cei doi sunt prezentați ca un cuplu onest și onorabil, care încearcă să pună pe picioare o afacere de excursii pe iahturi în Caraibe, dar care vor fi nevoiți să facă față unei situații extraordinare.

Citește și: Mădălina Ghenea, mișcări languroase într-o cadă plină cu apă și sclipici. „Îmbrăcată” în diamante, românca e de-a dreptul ravisantă

Acțiunea filmului i-a prins pe fanii vedetei, iar zilele acestea, Mădălina a umplut rubrica de Stories pe Instagram cu capturi primite de la fanii care au văzut „Deep Fear” și au pus pelicula pe primul loc în mai multe țări. Șatena a sărbătorit într-un mod inedit, cu o ședință foto în lenjerie intimă. A postat mai multe imagini care i-au încântat pe admiratori.

„Numărul 1 în aproape toată lumea. Nu pot exprima bucuria de a vedea că filmul nostru este celebrat peste tot. Pozele acestea au fost făcute pe platoul de filmare din Malta”, a scris vedeta în dreptul instantaneelor făcute de o prietenă fotografă din Ucraina, căreia i-a și mulțumit că i-a fost aproape.

Citește și: E mijlocul iernii, dar Mădălina Ghenea încălzește atmosfera cu imaginile într-un costum de baie galben: “Îmi e dor de vară”

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: „Numărul 1 în aproape toată lumea”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type