Prima pagină » O companie farmaceutică japoneză investeşte în Germania 1 miliard de euro pentru creşterea producţiei de medicamente de precizie împotriva cancerului

O companie farmaceutică japoneză investeşte în Germania 1 miliard de euro pentru creşterea producţiei de medicamente de precizie împotriva cancerului

de Roboțelul @ iDOR.info
o-companie-farmaceutica-japoneza-investeste-in-germania-1-miliard-de-euro-pentru-cresterea-productiei-de-medicamente-de-precizie-impotriva-cancerului

Compania farmaceutică japoneză Daiichi Sankyo va investi aproximativ 1 miliard de euro în extinderea unei fabrici de lângă Munchen, Germania, pentru a-şi intensifica activitatea privind medicamentele de precizie împotriva cancerului, transmite Reuters, transmite News.ro.

Proiectul de extindere marchează o altă victorie binevenită pentru a susţine meritele economice ale guvernului, după ce producătorul american de medicamente Eli Lilly s-a angajat în noiembrie să investească 2,3 miliarde de euro pentru a produce medicamente pentru obezitate şi diabet în Germania, chiar dacă ţara este probabil să înregistreze un al doilea an de recesiune în 2024.

Investiţia a fost anunţată în timp ce ministrul Sănătăţii, Karl Lauterbach, a vizitat centrul din Pfaffenhofen, la nord de sediul european al Daiichi din Munchen.

Proiectul Daiichi, care va crea 350 de locuri de muncă până în 2030, va creşte capacitatea de a produce medicamente cardiovasculare şi laboratoare pentru a dezvolta şi produce conjugaţi de medicamente cu anticorpi (ADC), o nouă clasă promiţătoare de medicamente pentru chimioterapie de precizie.

Producătorul de medicamente japonez a încheiat un parteneriat cu AstraZeneca pentru două ADC-uri, dintre care unul este medicamentul pentru cancer de sân Enhertu, şi a încheiat un alt acord pentru trei ADC-uri cu Merck & Co, în octombrie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: O companie farmaceutică japoneză investeşte în Germania 1 miliard de euro pentru creşterea producţiei de medicamente de precizie împotriva cancerului

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type