Prima pagină » Preț și disponibilitate Xiaomi Watch 2 în România

Preț și disponibilitate Xiaomi Watch 2 în România

de Roboțelul @ iDOR.info
pret-si-disponibilitate-xiaomi-watch-2-in-romania

Cei de la Xiaomi au adus în ultimele luni pe piață și ceasul Watch 2 Pro, model ale cărui prețuri le-am aflat împreună dintr-un articol dedicat Preț și Disponibilitate aici. Astăzi devine oficială și varianta mai Lite a sa, mai accesibilă, numită Xiaomi Watch 2. Aflăm cât costă din rândurile de mai jos. 

Xiaomi Watch 2

Ca reminder, acest ceas vine cu o carcasă din aluminiu și oferă ecran AMOLED de 1.43 inch (466 x 466 pixeli), procesor Snapdragon W5+ Gen1. Are GPS, monitorizare puls și SpO2, iar standardul de certificare bifat este 5ATM. Primim Wear OS ca sistem de operare, iar ceasul promite până la 65 ore autonomie, având o baterie de 496 mAh. 

Xiaomi Watch 2, prețuri în România: 

  Preț Disponibilitate
eMAG    
Amazon DE  199.99 eur În stoc
Compari     

Avem și NFC, Bluetooth 5.2, plus conectivitate Wi-Fi, dar nu și LTE din păcate. Dacă îți dorești și 4G atunci vei alege modelul Watch 2 Pro care mai are și o altă diferență și anume carcasa, din oțel inoxidabil. Noul smartwatch Xiaomi Watch 2 vine pe argintiu sau negru și însoțit de o curea din silicon. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Preț și disponibilitate Xiaomi Watch 2 în România

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type