Prima pagină » Probleme mari pentru Raiffesen Bank: se prăbușește și la bursă

Probleme mari pentru Raiffesen Bank: se prăbușește și la bursă

de Roboțelul @ iDOR.info
probleme-mari-pentru-raiffesen-bank:-se-prabuseste-si-la-bursa

idevice.ro

Raiffeisen

Bursele europene au închis luni în declin, începând noua săptămână de tranzacţionare pe o notă negativă, după scăderile din regiunea Asia-Pacific consemnate peste noapte, transmite CNBC. O scădere foarte importantă se remarcă în cazul Raiffesen Bank, companie care se confruntă cu sancțiunile SUA din cauza faptului că face afaceri cu Rusia.

Indicele Stoxx 600 a închis în coborâre cu 0,4%, majoritatea sectoarelor încheind sesiunea în teritoriu negativ.

Acţiunile companiile de tehnologie au condus pierderi, în scădere cu 2,1%, în timp ce stocurile de produse alimentare şi băuturi au crescut cu 0,3%.

Raiffeisen se prăbușește și la bursă

Acţiunile băncii austriece Raiffeisen Bank au încheiat tranzacţiile în scădere cu 7,4%, pe fondul temerilor că s-ar putea confrunta cu sancţiunile SUA pentru că face afaceri cu Rusia.

Titlurile Telecom Italia au coborât la rândul lor cu 4,4% după ce analiştii au declarat săptămâna trecută că nivelul datoriilor pe care îl preconizează în urma vânzării reţelei de linii fixe este peste aşteptări.

Indicele german DAX a scăzut cu 0,38%, CAC 40 al bursei franceze cu 0,1%, iat FTSE 100 al bursei londoneze a urcat cu 0,12%. Indicele italian FTSE MIB a pierdut 0,27%, iar indicele IBEX 35 a urcat cu 0,19%.

Acţiunile japoneze au condus pierderile pe pieţele din Asia-Pacific, după ce ţara a evitat o recesiune tehnică, deschizând calea pentru ca banca centrală să majoreze dobânzile, în timp ce investitorii au evaluat şi cifrele inflaţiei din China.

Urmărește-ne:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Probleme mari pentru Raiffesen Bank: se prăbușește și la bursă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type