Prima pagină » Probleme la Vocea României între Horia Brenciu şi Tudor Chirilă? De la ce a plecat totul: „Am vrut să te salvez”

Probleme la Vocea României între Horia Brenciu şi Tudor Chirilă? De la ce a plecat totul: „Am vrut să te salvez”

de Roboțelul @ iDOR.info
probleme-la-vocea-romaniei-intre-horia-brenciu-si-tudor-chirila?-de-la-ce-a-plecat-totul:-„am-vrut-sa-te-salvez”

Situație tensionată în ediția de vineri, 15 septembrie, de la Vocea României 2023. Horia Brenciu și Tudor Chirilă au fost implicați într-un schimb de replici neașteptat. Totul s-a întâmplat în timp ce, pe scenă, cânta o voce desprinsă parcă din Rai. „Îmi cer scuze, dar nu îmi pare rău!”.

Horia Brenciu și Tudor Chirilă, în conflict

În vârstă de 33 de ani, o actriță de la teatrul Excelsior a făcut senzație pe scena de la Vocea României 2023, în ediția de vineri, 15 septembrie. A reușit să întoarcă toate scaunele, însă momentul nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit unii, fiindcă între Horia Brenciu și Tudor Chirilă apele n-au fost tocmai liniștite.

S-a întâmplat la prestația Anei Maria Udroiu. Tânăra actriță de la teatrul Excelsior i-a impresionat pe antrenori, însă cel mai tare pe solistul trupei Vama. Concurenta a mărturisit că la teatru i s-a confirmat că are talent muzical, motiv pentru care și-a luat inima-n dinți și s-a prezentat la Vocea României 2023.

Ana Maria Udroiu a interpretat în ediția de vineri, 15 septembrie, piesa „Mein Herr”. Toți antrenorii au fost impresionați de talentul tinerei, doar că lupta pentru integrarea ei în echipele antrenorilor a fost „umbrită” de un moment de rivalitate între Horia Brenciu și Tudor Chirilă.

Solistul trupei Vama a fost total mișcat de vocea parcă desprinsă din basme a Anei Maria Udroiu, însă nu a putut să o convingă să se alăture celorlalți concurenți din echipa lui, fiindcă Horia Brenciu l-a blocat chiar când acesta a ales să se întoarcă cu scaunul.

Ana Maria Udroiu a impresionat la Vocea României 2023

Ana Maria Udroiu a întors toate scaunele cu piesa interpretată, însă Tudor Chirilă nu a putut să își susțină discursul prin care să o convingă să meargă în echipa lui. Horia Brenciu a apăsat butonul cu care l-a blocat pe colegul său din juriu, conștient fiind că talentul concurentei l-a impresionat pe acesta.

„Bine ai venit, Ana! Eu nu am știut că Tudor e plecat. M-am întors că mi se părea că te duci ușor spre Tudor și am vrut să te salvez”, a spus Smiley, susținându-l pe Horia Brenciu.

Tudor Chirilă a explicat că a fost blocat de Horia Brenciu, fiind complet dezamăgit de situație, dar oferindu-se să o ajute pe concurentă să ia decizia potrivită pentru ea la Vocea României 2023.

„Îmi cer scuze că l-am blocat pe colegul meu, dar nu îmi pare rău!”, s-a exprimat Horia Brenciu, explicându-i tinerei actrițe că vrea să aleagă echipa lui, unde nu va avea parte doar de antrenori, ci și de prieteni.

Irina Rimes a intervenit și i-a spus lui Horia Brenciu că a plictisit-o deja pe actriță cu discursul său. În cele din urmă, în ciuda micului conflict dintre antrenori, Ana Maria Udroiu a ales să continue experiența alături de Smiley, care se pare că a cucerit-o nu cu prea multe vorbe.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Probleme la Vocea României între Horia Brenciu şi Tudor Chirilă? De la ce a plecat totul: „Am vrut să te salvez”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type