Prima pagină » Avântul Reghin, campioană la competiția Stelele Viitorului

Avântul Reghin, campioană la competiția Stelele Viitorului

de Roboțelul @ iDOR.info
avantul-reghin,-campioana-la-competitia-stelele-viitorului

Baza Coresi a fost gazda competiției de juniori „Stelele Viitorului” care s-a desfășurat în perioada 24-27 octombrie. În cadrul cupei au luat parte 124 de echipe din toată țara și aproximativ 1500 de juniori, iar meciurile s-au desfășurat de la categoria U9 până la U13. Turneul s-a desfășurat pe perioada a 4 zile, de luni până joi, la 7 categorii de vârstă, de la 2010 până la 2016.

Avântul Reghin a participat cu grupa 2014. Au fost 16 echipe participante la această categorie, împărțite în 4 grupe de câte 4 echipe, iar locurile 1 din fiecare grupă s-au calificat în semifinale.

După victoriile din grupă împotriva echipelor CSA STEAUA I, SCF Daniel Chiriță Ploiești și Concordia Chiajna, reghinenii au jucat semifinala cu Luceafărul Târgoviște, au câștigat, iar în finala mare a turneului a învins prima echipă a CSA Steaua cu scorul de 5-0.

A primit premiul individual pentru cel mai bun portar al turneului: Andrei Nistor.

Lotul de jucători:

Nistor Andrei
Nicoară Matei
Morariu Anghel
Miștar Raul
Varodi Yanis
Urban David
Bejan Filip
Mare Ovidiu
Cenan Sebastian
Marian Rareș

Antrenor: Pop Florin

Patronul Rapidului, Dan Șucu, a explicat faptul că de la baza Coresi va fi îndreptată mai mult spre sportul de masă decât spre cel de performanță, iar jucătorii din lotul Rapidului de juniori se vor antrena la baza Constructorul.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Avântul Reghin, campioană la competiția Stelele Viitorului

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă