Prima pagină » Un tânăr din Reghin a venit la concertul de Revelion cu un cuțit la el: s-a ales cu dosar penal

Un tânăr din Reghin a venit la concertul de Revelion cu un cuțit la el: s-a ales cu dosar penal

de Roboțelul @ iDOR.info
un-tanar-din-reghin-a-venit-la-concertul-de-revelion-cu-un-cutit-la-el:-s-a-ales-cu-dosar-penal

Un tânăr din Reghin a fost surprins de către jandarmi chiar în noaptea dintre ani, la concetrul de Revelion, cu un cuțit asupra sa, în timp ce se plimba prin mulțime. Acesta s-a ales cu dosar penal.

În noaptea dintre ani, la concertul din centrul Bistriței, jandarmii au dat de un tânăr de 21 de ani din Reghin, în timp ce se plimba prin mulțime, cu un cuțit asupra sa. Cuțitul avea o lungime de 25 de centimetri, cu o lamă de aproape 10 centimetri.

Jandarmii au sesizat Poliția, iar tânărul s-a ales cu dosar penal pentru deținere obiecte periculoase.

Tot în noaptea de Revelion, un alt tânăr de 21 de ani s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe, după ce a agresat o copilă de 16 ani din Bistrița.

Jandarmii au mai dat zilele acestea sancțiuni în valoare de 3.800 de lei și 3 avertismente pentru cerșetorie, nesupravegherea minorilor, tulburarea ordinii publice și provocarea unor scandaluri.

Bianca SARA

Bianca SARA

A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un tânăr din Reghin a venit la concertul de Revelion cu un cuțit la el: s-a ales cu dosar penal

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă