Prima pagină » (P) Primăria Reghin în lumina schimbării: Planurile îndrăznețe ale lui Farcaș Mihai-Dan –

(P) Primăria Reghin în lumina schimbării: Planurile îndrăznețe ale lui Farcaș Mihai-Dan –

de Roboțelul @ iDOR.info
(p)-primaria-reghin-in-lumina-schimbarii:-planurile-indraznete-ale-lui-farcas-mihai-dan-–

Mihai Farcaș, candidatul la primăria Reghin din partea Alianței Dreapta Unită, a făcut publice angajamentele sale privind transparența și meritocrația în administrația locală. Într-o postare recentă, el a subliniat că un vot pentru echipa sa nu înseamnă doar încredere din partea reghinenilor, ci și încredere reciprocă. Promisiunile sale vizează o reformă profundă a aparatului de specialitate din cadrul primăriei, cu accent pe sprijinirea celor care muncesc și eliminarea privilegiilor pentru cei care nu contribuie la binele comunității.

Unul dintre proiectele prioritare anunțate de Mihai Farcaș este transparentizarea concursurilor pentru ocuparea funcțiilor publice în cadrul UAT Reghin. El propune utilizarea gratuită a unui modul dezvoltat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici pentru extragerea subiectelor de către comisiile de concurs. Cu toate că recunoaște că a atins un punct sensibil, candidatul consideră că este necesară o schimbare radicală pentru a asigura o administrație locală eficientă și orientată către nevoile comunității.

Mihai Farcaș a amintit și de eforturile sale anterioare în promovarea transparenței, menționând un curs la care a participat în martie 2022, unde a prezentat proiectul său în fața unei audiențe din administrația publică. Deși conștient că proiectul său a întâmpinat dificultăți în trecut, el susține că este necesară susținerea cetățenilor pentru a putea implementa astfel de inițiative. Astfel, îndeamnă reghinenii să-i acorde puterea executivă și să-i voteze pe el și echipa sa de consilieri din cadrul Alianței Dreapta Unită în alegerile ce se apropie.

Category: Usr




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: (P) Primăria Reghin în lumina schimbării: Planurile îndrăznețe ale lui Farcaș Mihai-Dan –

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă