Prima pagină » Astăzi, ora 15.00, Avântul Reghin CS Ocna Mureș | Un nou hop pentru lanterna roșie

Astăzi, ora 15.00, Avântul Reghin CS Ocna Mureș | Un nou hop pentru lanterna roșie

de Roboțelul @ iDOR.info
astazi,-ora-15.00,-avantul-reghin-cs-ocna-mures-|-un-nou-hop-pentru-lanterna-rosie

Aiudeanul Andrei Cordea (24 de ani) a fost prezentat oficial la Al Tai, formație din prima ligă a Arabiei Saudite, echipă pregătită în trecut de Mirel Rădoi.

Internaționalul român, jucător de bandă dreapta, a semnat un contract valabil două sezoane cu noua sa echipă, cu posibilitatea prelungirii cu încă un an, urmând să încaseze aproape 3 milioane de euro.

Al Tai, ocupanta locului 9 în ultimul sezon din Arabia Saudită, a plătit 1,3 milioane de euro pentru transferul lui Andrei Cordea de la FCSB. După două etape în actualul sezon, Al Tai se clasează pe poziția a 11-a, cu o victorie și un eșec.

Elit - Gustul Desăvârșit

În schimbul transferului lui Andrei Cordea, FCSB va încasa 1.315.000 de euro, după ce latifundiarul din Pipera îl cumpărase în iulie 2021 de la Academica Clinceni cu 50.000 de euro.

Înainte să ajungă la Al Tai, Andrei Cordea a jucat la FCSB, Academica Clinceni, FC Hermannstadt, Novara și FC Ardealul.

În tricoul vicecampioanei României, Andrei Cordea a jucat în 95 de meciuri, a dat 16 goluri și a oferit 13 assisturi.

Prezentarea oficială a avut loc ieri. La scurt timp, Cordea a făcut cunoștință și cu lotul pregătit de croatul Kresimir Rezic.

La scurt timp după prezentare, Andrei Cordea a transmis un mesaj pe rețelele de socializare:

Vreau să mulțumesc clubului FCSB pentru acești doi ani în care m-am simțit extraordinar. Colegilor, staff-ului și Peluzei Nord pentru toată susținerea acordată. Forța Steaua

Andrei Cordea ar putea debuta la noua formație joi, 24 august, de la ora 18:00, pe teren propriu, contra lui Al-Wehda.

În ianuarie, Andrei Cordea putea pleca de la FCSB la Augsburg, clasată pe locul 15 la finalul precedentului sezon din Bundesliga. Prețul cerut de Gigi Becali a fost considerat prea mare de nemți.

Finanțatorul roș-albaștrilor a solicitat inițial cinci milioane de euro, apoi patru. Augsburg era dispusă să ofere trei milioane, iar transferul a picat.

Acum, Gigi Becali l-a cedat pe Cordea în Arabia Saudită, la Al Tai, pentru ceva mai mult de 1,3 milioane de euro. Dacă îl vindea în iarnă, la Augsburg, finanțatorul FCSB făcea un profit mai mare cu 1,7 milioane.

Sursa: Gazeta Sporturilor
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Astăzi, ora 15.00, Avântul Reghin CS Ocna Mureș | Un nou hop pentru lanterna roșie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă