Prima pagină » Vineri, Gloria joacă acasă cu CSM Avântul Reghin! Susține echipa! Adrian Falub: Nu mai trebuie să coborâm de pe primul loc!

Vineri, Gloria joacă acasă cu CSM Avântul Reghin! Susține echipa! Adrian Falub: Nu mai trebuie să coborâm de pe primul loc!

de Roboțelul @ iDOR.info
vineri,-gloria-joaca-acasa-cu-csm-avantul-reghin!-sustine-echipa!-adrian-falub:-nu-mai-trebuie-sa-coboram-de-pe-primul-loc!

Vineri de la ora 14.00 jucăm acasă, în etapa a 11-a de campionat, în compania CSM Avântul Reghin. Înaintea acestei partide, Gloria 2018 e lider în seria a 9-a cu 21 de puncte, în timp ce oaspeții ocupă locul 8 cu 13 puncte mai puțin. În meciul tur, bistrițenii s-au impus la Reghin cu scorul de 2-0. Accesul pe stadion este liber, vă așteptăm alături de echipă, transmite CS Hloria 2018 Bistrița-Năsăud.
„Vine un meci care pentru noi este important. Venim după două victorii consecutive, acasă, am jucat binişor în ultimul meci, suntem optimişti. Am aşteptări că vom câştiga acest meci. Suntem obligaţi să-l câştigăm, dar mie nu prea îmi plac meciurile acestea, pentru că jucătorii au tendinţa să se relaxeze. Aş vrea să-i respectăm pe jucătorii echipei adverse, pentru că Reghinul are jucători care au ceva în spate. Reghinul este o echipă care poate bate pe oricine în seria asta. I-am simţit ieri relaxaţi pe băieţi la antrenament şi le-am spus că trebuie să respectăm pe toată lumea. Am ajuns aici cu nişte sacrificii, de abia în etapa a X-a pe primul loc. Nu mai trebuie să coborâm de aici”, a spus antrenorul principal Adrian Falub.
Potrivit acestuia, singurul jucător indisponibil este Florin Bălan. Jucătorul Carl Davoridze a menționat că atât el, cât și echipa sunt mobilizați pentru această partidă, se simt bine și vor face tot ce le stă în putință să câștige partida.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vineri, Gloria joacă acasă cu CSM Avântul Reghin! Susține echipa! Adrian Falub: Nu mai trebuie să coborâm de pe primul loc!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă