Prima pagină » COȘUL de VINERI #5: ce cumpărăm în weekend de pe Amazon Germania: căști wireless, tester baterie auto, cântar smart

COȘUL de VINERI #5: ce cumpărăm în weekend de pe Amazon Germania: căști wireless, tester baterie auto, cântar smart

de Roboțelul @ iDOR.info
cosul-de-vineri-#5:-ce-cumparam-in-weekend-de-pe-amazon-germania:-casti-wireless,-tester-baterie-auto,-cantar-smart

Seria Coșul de Vineri pe Amazon Germania continuă, iar astăzi pe final de lună octombrie avem ediția cu numărul #5 în care am inclus sugestii de produse care nu depășesc laolaltă suma de 100 de euro și care îți vor fi livrate gratuit în România. Cum beneficiezi de această livrare gratuită? Tot ce trebuie să faci este să adaugi în coș produse ale căror valoare trece de 49 de euro, produsele eligibile pentru livrare gratuită în România fiind semnalate în paginile lor. Avem și un tutorial de comandă de pe Amazon DE aici. Iată recomandările! 

1. Căști wireless Anker

Căștile wireless au luat cu asalt piața în ultimii ani, astfel că acum în 2023 poți găsi modele cu adevărat interesante la sume foarte atractive. Este și cazul modelului Soundcore by Anker P2 Mini, căști wireless in-ear cu dopuri din silicon, drivere de 10mm și promisiunea unui bass intens.

Soundcore by Anker P2 Mini

Au egalizator, conectivitate Bluetooth 5.2 și promit o autonomie totală de până la 32 de ore cu ajutorul tocului de transport, pe care apropo, îl vei încărca via USB-C. Prețul a fost redus de la 45.99 euro la doar 27.99 euro și le găsești pe verde, alb, negru sau roz. 

2. Tester baterie auto

Am găsit și un produs util pentru șoferi și anume TOPDON BT100, un tester pentru bateria auto care te va ajuta să descoperi dacă bateria ta mai este în stare bună și dacă ar fi cazul să o înlocuiești. Va verifica condiția bateriei și încărcarea tensiunii, rezistența internă și starea de îmbătrânire.

TOPDON BT100

Este un model compatibil cu baterii de 12V și are și indicator LED pentru a semnala sănătatea bateriei tale. Astăzi o cumperi cu 10% reducere de pe Amazon DE și vei plăti doar 44.99 euro

3. Cântar smart Renpho

Pentru un control mai atent al greutății nu ar strica un astfel de cântar smart care te ajută să monitorizezi elemente precum greutate, grăsime din corp, apă în corp, masă musculară, ba chiar și indicele BMI. Modelul de față RENPHO este compatibil cu telefoane Android și iOS, existând și o aplicație dedicată pe care o vei descărca pentru a accesa toate datele măsurătorilor realizate.

Cantar smart

Cântarul are 4 senzori de precizie, suportă o greutate maximă de până la 180 kg și este interesant faptul că datele analizate pot fi sincronizate cu aplicația Fibit, Apple Health sau Google Fit. Prețul scade la doar 19.99 euro iar dacă vei cumpăra 4 mai primești 5% reducere. 

Încă o dată îți amintesc faptul că ai livrare gratuită în România la comenzi de peste 49 de euro și că un tutorial pentru cum poți da și tu o comandă găsești aici. De asemenea, vă invităm în secțiunea de comentarii să ne semnalați produse pe care le-ați cumpărat recent de pe Amazon DE și de care sunteți mulțumiți și nu strică nici fotografii atașate.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: COȘUL de VINERI #5: ce cumpărăm în weekend de pe Amazon Germania: căști wireless, tester baterie auto, cântar smart

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă