Prima pagină » COȘUL de VINERI #13: ce cumpărăm în weekend de pe Amazon Germania: aparat de masaj, kit mouse + tastaură, râșniță cafea

COȘUL de VINERI #13: ce cumpărăm în weekend de pe Amazon Germania: aparat de masaj, kit mouse + tastaură, râșniță cafea

de Roboțelul @ iDOR.info
cosul-de-vineri-#13:-ce-cumparam-in-weekend-de-pe-amazon-germania:-aparat-de-masaj,-kit-mouse-+-tastaura,-rasnita-cafea

Ultima zi de vineri din februarie vine la pachet cu o nouă ediție din seria Coșul de Vineri pe Amazon Germania, postare în care așa cum v-am obișnuit, includem recomandări de produse care nu trec de 100-110 euro ca valoare totală. Ca reminder, acest comerciant îți oferă livrare gratuită la comenzi de minim 49 de euro, produsele eligibile fiind semnalate în pagina de produs, în special cele comercializate direct de Amazon. Un tutorial de comandă ai chiar aici. Să vedem ce am găsit azi! 

Kit mouse + tastatură

Kit mouse + tastatură

Un kit ideal de mouse și tastatură wireless este Logitech MK330, asta prin prisma faptului că vei plăti doar 29.9 euro acum pe Amazon DE. Atât mouse-ul cât și tastatura sunt fără fir, conexiunea realizându-se prin USB receiver. Tastatura are layout QWERTZ dar nu o să te deranjeze asta prea mult. Ambele produse vin pe negru și la activ sunt peste 3600 de recenzii primite pentru acest bundle.  

Râșniță electrică

Râșniță electrică

Utilă în bucătăria ta se poate dovedi această râșniță electrică numită Cloer 7580. O găsești în oferta Amazon DE cu o reducere de 23%, astfel că prețul său scade de la 32.99 euro la doar 25.30 euro. Deși este vizată în special pentru râșnirea cafelei, la fel de bine o poți folosi și pentru a măcina cereale sau condimente, sau poate nuci. Are lame din oțel inoxidabil și este foarte ușor de folosit. O recomandă peste 1300 de cumpărători.

Aparat de masaj

Aparat de masaj

Pentru momentele tale de relaxare ideal este un aparat de masaj, iar acest model numit RENPHO Massager s-ar putea dovedi cea mai bună alegere dacă și bugetul este mic. Acum pe Amazon DE apare listat cu o reducere de 38%, astfel că prețul scade la doar 49.99 euro. Aparatul îți va masa umerii și gâtul, folosind și căldura în proces. Are 3 nivel de intensitate iar rolele de masaj îți vor relaxa mușchii încordați după o zi de muncă. Are și timer pentru oprire automată în 15 minute, plus cablu de alimentare de 2.5 metri. Se poate dovedi și un cadou bun pentru persoanele dragi. 

Încă o dată îți amintesc faptul că ai livrare gratuită în România la comenzi de peste 49 de euro și că un tutorial pentru cum poți da și tu o comandă găsești aici. De asemenea, vă invităm în secțiunea de comentarii să ne semnalați produse pe care le-ați cumpărat recent de pe Amazon DE și de care sunteți mulțumiți și nu strică nici fotografii atașate.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: COȘUL de VINERI #13: ce cumpărăm în weekend de pe Amazon Germania: aparat de masaj, kit mouse + tastaură, râșniță cafea

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă