Prima pagină » Google Pixel 8 Pro și Pixel 8 vin pe 4 Octombrie

Google Pixel 8 Pro și Pixel 8 vin pe 4 Octombrie

de Roboțelul @ iDOR.info
google-pixel-8-pro-si-pixel-8-vin-pe-4-octombrie
Google Pixel 8 Pro

Data oficială de lansare pentru cele două modele a fost confirmată oficial chiar de către cei de la Google. Se va întâmpla pe 4 Octombrie, în cadrul unui eveniment ce va avea lor la New York. Atât de mare a fost entuziasmul celor de la Google în legătură cu acest anunț, încât modelul Google Pixel 8 Pro a scăpat (probabil accidental) și pe magazinul online al companiei. Am rămas astfel cu o fotografie comercială cu dispozitivul, în care pot fi văzute câteva detalii de design. Este vizibilă versiunea Porcelain White a viitorului flagship al companiei.

Sunt vizibile mai ales schimbările la nivel de modul foto, care acum unifică oarecum cele trei camere ale vârfului de gamă (senzorul principal de 50 MP, cel ultrawide de 64 MP și telephoto-ul de 48 MP).

Camera selfie va fi echipată cu un senzor de 11 MP.

Telefonul va fi echipat cu un ecran LTPO OLED cu diagonală de 6.7 inchi, rată de refresh de 120 Hz și rezoluție QHD+. Care integrează și cititorul de amprentă digitală. La interior Google Pixel 8 Pro se va baza pe un chipset proprietar Tensor G3, va avea o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB sau de 256 GB. Autonomia va fi asigurată de un acumulator de 4950 mAh, cu încărcare de 27W. Sistemul de operare rulat va fi un Android 14.

via GSM Arena

Cristian Pop




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Pixel 8 Pro și Pixel 8 vin pe 4 Octombrie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă