Prima pagină » Google Pixel 8a are capacitatea bateriei dezvăluită; Mult mai mare decât Pixel 7a

Google Pixel 8a are capacitatea bateriei dezvăluită; Mult mai mare decât Pixel 7a

de Roboțelul @ iDOR.info
google-pixel-8a-are-capacitatea-bateriei-dezvaluita;-mult-mai-mare-decat-pixel-7a

Google Pixel 8a şi-a început scăpările în forţa încă din toamna lui 2023, imediat după ce s-a lansat Pixel 8. Ediţia Lite a seriei Pixel 8 a apărut sub formă de machetă, iar acum îi aflăm capacitatea bateriei.

Pixel 8A

Telefonul are toate şansele să debuteze prin luna mai, cu ocazia I/O 2024. Cea mai nouă certificare a să dezvăluie o baterie cu capacitate de 4942 mAh, destul de mare pentru un telefon cu ecran altminteri mic. Pixel 7a avea ecran de 6.1 inch şi baterie de 4385 mAh de exemplu. Am avut parte şi de scăpări pentru Pixel 9 şi Pixel Fold 2 în ultima vreme, dar pentru ele mai avem de aşteptat.

Revenind la Pixel 8a, terminalul e aşteptat cu procesor Google Tensor G3, 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Ecranul va fi un OLED, camera principală va fi probabil una de 64 MP cu OIS, alături de una de 13 sau 12 MP ultrawide. Se află în dezvoltare sub numele de cod „Akira”, aşa cum apărea în GeekBench. Nu ştiu cât de tentată va fi lumea să îl cumpere, având în vedere că pare să aibă aceeaşi cameră ca Pixel 7a.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Pixel 8a are capacitatea bateriei dezvăluită; Mult mai mare decât Pixel 7a

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă