Prima pagină » Google Pixel Watch 3 ar primi un ecran mai mare, Pixel Buds Pro 2 confirmate

Google Pixel Watch 3 ar primi un ecran mai mare, Pixel Buds Pro 2 confirmate

de Roboțelul @ iDOR.info
google-pixel-watch-3-ar-primi-un-ecran-mai-mare,-pixel-buds-pro-2-confirmate

Chiar dacă suntem la 2 luni de Google I/O 2024 şi de la luni bune de evenimentul Pixel 9 din octombrie, asta nu opreşte scăpările. Azi aflăm zvonuri despre ceasul Google Pixel Watch 3, dar şi despre căştile Pixel Buds Pro 2.

În acest moment Google Pixel Watch vine într-o singură dimensiune, ceea ce limitează achiziţiile cumpărătorilor. În ianuarie 2024 am aflat că Google ar putea remedia situaţia cu următoarea generaţie de produs. Cei de la 9to5Google au dezvăluit că vor exista multiple versiuni de Pixel Watch 3, dar au anunţat şi informaţii despre Pixel Buds Pro 2.

Samsung Galaxy Watch 6 şi 6 Classic vin în variante de 40 mm/ 44 mm şi 43/ 47 mm. Între timp Apple Watch Series 9 vine în versiuni de 41 mm şi 45 mm. Pixel Watch are doar o variantă, de 41 mm, ceea ce îl face prea mic pentru cei cu încheieturi mai mari. Pixel Watch 3 va primi astfel o versiune mai mare, probabil una de 45 mm.

Acea ediţie mai mare va avea loc şi pentru o baterie mai mare, mai mulţi senzori şi un ecran mai generos. Ecranu mai mare va fi util pentru aplicaţii că Gmail sau watch face-uri că Adventure. Aşteptăm şi un WearOS 5 bazat pe Android 14. 

Aflăm şi că Pixel Buds Pro 2 se afla în dezvoltare de ceva vreme, dar numele lor nu e încă finalizat. Ar sosi ca succesor pentru Pixel Buds Pro, care au debutat în 2022. În general gigantul motoarelor de căutare lansează căştile TWS odată la 2 ani.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Pixel Watch 3 ar primi un ecran mai mare, Pixel Buds Pro 2 confirmate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă