Prima pagină » Lansarea Avengers 5 a fost amânată mult și bine. Care este motivul din spatele deciziei

Lansarea Avengers 5 a fost amânată mult și bine. Care este motivul din spatele deciziei

de Roboțelul @ iDOR.info
lansarea-avengers-5-a-fost-amanata-mult-si-bine.-care-este-motivul-din-spatele-deciziei

Saga Marvel Cinematic Universe a avut parte de diverse întârzieri, în special la fazele 5 și 6, Avengers: Dinastia Kang fiind reprogramată încă o dată, din păcate pentru toți fanii francizei.

Avengers: Endgame a marcat sfârșitul Infinity Saga a MCU, dar nu și al acestui univers conectat, care continuă să se extindă acum cu Multiverse Saga.

Deși există încă multe goluri în faza 6 a MCU, în acest moment este planificată să se încheie cu două evenimente majore încrucișate: Avengers: The Kang Dynasty și Avengers: Secret Wars.

Se așteaptă ca aceste două evenimente crossover să reunească toți eroii actuali ai MCU din filme și serialele TV pentru a lupta cu numeroasele variante ale lui Kang, care, așa cum se vede în scena post-credite din Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Avengers: The Kang Dynasty a fost amânat un an

Din păcate, Avengers: The Kang Dynasty, împreună cu alte proiecte MCU, a fost amânat un an întreg, așa că detaliile intrigii și multe altele vor trebui să mai aștepte.

Hollywood trece printr-o perioadă dificilă din cauza grevelor și a tuturor negocierilor și ofertelor eșuate.

MCU a fost afectat de acest lucru, așa că Marvel a fost nevoit să întârzie majoritatea proiectelor sale din Faza 5 (cu excepția The Marvels, care și-a păstrat data de lansare din noiembrie 2023) și toate titlurile din Faza 6 anunțate.

Răzbunătorii: Dinastia Kang a fost multat de la 2 mai 2025 la 1 mai 2026, ceea ce marchează cel mai mare decalaj dintre filmele Avengers din istoria MCU și, deși ar putea fi dezamăgitor pentru unii că timpul de așteptare al unui nou film Avengers a crescut, acest lucru va oferi Marvel mai mult timp pentru a-și pune producțiile în ordine.

Greva WGA nu este singura în curs de desfășurare în industria divertismentului. În iulie 2023, Screen Actors Guild – Federația Americană a Artiștilor de Televiziune și Radio (SAG-AFTRA) a intrat, la rândul său, în grevă.

Diferiți actori MCU au vorbit despre grevele din 2023 și chiar s-au alăturat pentru a-și arăta sprijinul față de cauză.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lansarea Avengers 5 a fost amânată mult și bine. Care este motivul din spatele deciziei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type