Prima pagină » Adela Popescu a fentat Poliția Rutieră! A scăpat de amendă pentru că e celebră: Pe mine oamenii mă iubesc

Adela Popescu a fentat Poliția Rutieră! A scăpat de amendă pentru că e celebră: Pe mine oamenii mă iubesc

de Roboțelul @ iDOR.info
adela-popescu-a-fentat-politia-rutiera!-a-scapat-de-amenda-pentru-ca-e-celebra:-pe-mine-oamenii-ma-iubesc

Adela Popescu, una dintre cele mai încântătoare prezentatoare de televiziune a avut momente în care a scăpat de amenzile din trafic. Acest lucru nu îl spunem noi, ci chiar ea, dând dovadă de o doză de umor așa cum deja ne-a obișnuit. 

Adela Popescu / foto: Colaj Click!

Recent, soția lui Radu Vâlcan a fost prezentă la PRO FM, acolo unde a primit o întrebare pe care le primesc majoritatea vedetelor: a scăpat de amenzi datorită celebrității? Ei bine, frumoasa brunetă nu a ezitat să ofere un răspuns sincer: DA!

Adela Popescu, despre „beneficiile celebrității”

Adela Popescu a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, continuând apoi cu un succes remarcabil în lumea televiziunii. Prezentă la PRO FM, Adela Popescu nu s-a sfiit să nu recunoască faptul că au existat momente în care a scăpat de amendă, pentru că oamenii legii au recunoscut-o: 

„Ai scăpat vreodată de amendă pentru că te-au recunoscut polițiștii?”, a fost întrebarea primită de Adela Popescu, având grijă să ofere un răspuns sincer, dar plin de umor: 

„Am! Dar ce nu știi tu e că oamenii mă iubește”.

Mai mult decât atât, vedeta a oferit și un motiv pentru care consideră că oamenii legii aleg să aibă o astfel de atitudine și să-i ierte pe cei care fac mici greșeli în trafic, dar sunt persoane publice, care au ajuns să se facă destul de cunoscute. 

@profmromania

Noi o adorăm pe Adela Popescu 😂 Nu uita că ne auzim la PROFM de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, cu Drăcea, Ralu și Bogdan 🔥

♬ sunet original – PROFM

De asemenea, vedeta a precizat și faptul că nu făcuse nimic greșit, ci doar era un simplu control de rutină. 

„Cel mai probabil în familia oricărui domn care mă oprește, care lucrează practic în poliție, e o mătușă, o bunică, o soră sau o soție care s-a uitat sigur la o telenovelă sau la o emisiune la care am participat. Și ăsta e norocul meu. Dar nici nu am greșit flagrant. Puțin acolo. Era așa, un control de rutină”, a mai precizat Adela Popescu, în emisiunea de radio în care a fost invitată. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Adela Popescu a fentat Poliția Rutieră! A scăpat de amendă pentru că e celebră: Pe mine oamenii mă iubesc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă