Prima pagină » Gaming News – un document Microsoft scapat pe internet vorbeste despre planurile pentru Xbox, jocuri si achizitii – Arena IT

Gaming News – un document Microsoft scapat pe internet vorbeste despre planurile pentru Xbox, jocuri si achizitii – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
gaming-news-–-un-document-microsoft-scapat-pe-internet-vorbeste-despre-planurile-pentru-xbox,-jocuri-si-achizitii-–-arena-it

Documentul dateaza din anul 2020 conform paginilor si prezinta planuri ambitioase pentru divizia de gaming. Un nou Doom si remaster pentru Oblivion printre titlurile „pe teava”.

Tribunalul care ancheteaza achizitia Activision Blizzard de catre Microsoft spune ca documentul a fost publicat pe internet in mod intentionat si nu a fost nici o greseala. Un posibil scenariu ar putea fi ca Microsoft sa testeze reactia publicului la deciziile pe care le au in plan. Raspunsul meu ar fi: vreau!

Astfel, printre noutatile pregatite de Microsoft se discuta despre o consola Xbox Series X cu un design nou, un upgrade/refresh pentru Xbox Series S care a cam imbatranit din punct de vedere tehnologic, o noua generatie de Xbox in 2028 si un nou controller.

Conform aceluiasi document, visul umed al lui Phil Spencer care conduce divizia Xbox ar fi fost ca Microsoft sa cumpere Nintendo.

De asemenea, o lista de remasters si titluri noi cu posibile ferestre de lansare s-au regasit prin paginile documentului:

  • The Elder Scrolls Oblivion Remastered – planificat initial pentru anul fiscal 2022
  • Fallout 3 Remastered – planificat pentru anul fiscal 2024
  • O continuare pentru Ghostwire: Tokyo – anul fiscal 2024
  • Doom Year Zero si DLC-uri – anul fiscal 2023 + 2024
  • Dishonored 3 – anul fiscal 2024

Gaming News - un document Microsoft scapat pe internet vorbeste despre planurile pentru Xbox, jocuri si achizitii

Phil Spencer a postat pe X referitor la leak:

We’ve seen the conversation around old emails and documents. It is hard to see our team’s work shared in this way because so much has changed and there’s so much to be excited about right now, and in the future. We will share the real plans when we are ready.

— Phil Spencer (@XboxP3) September 19, 2023

[sursa]




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gaming News – un document Microsoft scapat pe internet vorbeste despre planurile pentru Xbox, jocuri si achizitii – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type