AOC GAMING Q27G4X

AOC GAMING Q27G4X se alătură familiei de monitoare pentru gaming AGON by AOC. Modelul dispune de un panou Fast IPS cu o diagonală de 27″ (68 cm), rezoluție QHD (2560×1440) și o rată de refresh la 180 Hz. Producătorul enunță un timp de răspuns GtG de până la 1 ms și tehnologie Adaptive-Sync pentru o experiență de joc la nivel competitiv.

Cu un design inspirat de aeronavele de luptă, Q27G4X este un produs adresat publicului larg, de la utilizatori ocazionali și pasionați de jocuri, până la gameri competitivi care vor să construiască un renume în lumea jocurilor .

Fiind vorba de un ecran cu tehnologie IPS, unghiurile de vizibilitate și acuratețea culorilor nu vor pune probleme, monitorul fiind adecvat atât pentru gaming și consum multimedia, dar și pentru sarcinile zilnice de productivitate. Datorită adâncimii de culoare de 10 biți, monitorul are plajă cromatică largă și poate reproduce până la 1,07 miliarde de culori. Cu certificare VESA DisplayHDR 400, Q27G4X poate reda și conținut HDR10, îmbunătățind luminozitatea și culorile pentru o experiență captivantă.

AOC GAMING Q27G4X

Meniu OSD regândit

Îmbunătățit pe baza feedback-ului primit din partea utilizatorilor, meniul OSD permite personalizarea experienței de vizionare într-un mod ușor și mai intuitiv. Suita de aplicații AOC G-Menu este compatibilă cu acest monitor și poate fi folosită pentru a gestiona din câteva clicuri setările ecranului, precum și ale altor periferice de gaming AGON by AOC. O altă caracteristică utile pasionaților de jocuri este reticulul inteligent, care își ajustează culoarea în funcție de fundal. Acest aspect permite jucătorilor să identifice și să țintească inamicii, chiar și în jocurile care nu dispun de o țintă integrată, oferind astfel un avantaj competitiv.

Ergonomie superioară

AOC GAMING Q27G4X vine cu un picior ergonomic care permite ajustarea pe înălțime, pivotare, înclinare și rotirea ecranului.

AOC GAMING Q27G4X

Monitorul este compatibil cu sisteme VESA de montare pentru perete. Totodată designul cu ecran fără margini pe trei laturi este ideal pentru configurații multi-monitor. Pentru o experiență de gaming completă, noul model dispune de difuzoare integrate și de ieșire pentru căști. Lista dotărilor este completată cu tehnologie Flicker-Free și modul LowBlue ambele îmbunătățind confortul ochilor pe durata sesiunilor prelungite de jocuri.

Preț și disponibilitate

AOC GAMING Q27G4X va fi disponibil începând cu sfârșitul lunii februarie la prețul recomandat de 1340 lei.

Photo of Aurelian Mihai

Aurelian Mihai

Îmi place să fiu la curent cu ultimele inovații și gadgeturi high-tech. Când nu scriu articole pentru Zona IT, îmi ocup timpul cu seriale SF, documentare sau periind internetul după tot felul de știri sau informații care-mi captează atenția. În week-end mă găsești cu bicicleta în parc sau colindând prin țară cu familia.