Prima pagină » George Clooney își vinde vila de pe Lacul Como după 20 de ani. Care sunt motivele

George Clooney își vinde vila de pe Lacul Como după 20 de ani. Care sunt motivele

de Roboțelul @ iDOR.info
george-clooney-isi-vinde-vila-de-pe-lacul-como-dupa-20-de-ani.-care-sunt-motivele

Sfârșitul unei ere: George Clooney își vinde vila de pe Lacul Como după 20 de ani

Deși starul hollywoodian și soția lui, celebra avocată pentru drepturile omului Amal Clooney (45 de ani), au fost văzuți toată vara la vilă, cei doi vor să renunțe la proprietate pentru că acolo se simt prea expuși presei.

George și Amal Clooney s-au căsătorit în 2014

Situată în nordul Italiei, pe malul superbului lac Como, vila a fost locul în care George a petrecut zile și nopți de neuitat în compania fostelor iubite și a prietenilor lui la fel de celebri, timp de mai bine de două decenii. Însă tot timpul actorul a fost conștient că liniștea micii localități este tulburată de fiecare dată când apare, pentru că paparazii erau mereu la pândă.

Vila lui George Clooney de pe malul Lacului Como. Foto: Hepta

De altfel, zvonurile că George Clooney vrea să vândă casa nu sunt noi: prima dată, acestea au apărut în 2010, când se spunea că ar fi vrut să se gândească la vânzare din cauza atenției paparazzilor, și au reapărut în 2015, la un an după căsătoria cu Amal.

„George iubește zona și oamenii care locuiesc acolo, dar este conștient de atenția pe care o primește atunci când se află în oraș. A primit o ofertă uriașă pentru vilă, pe care o ia în considerare, și ar cumpăra o altă proprietate, mai puțin accesibilă, într-o altă zonă a Italiei”, spuneau surse apropiate acum ceva vreme.

Acum se pare că cuplul a luat deja decizia și a pus casa la vânzare, în circuit închis și fără tam-tam, contra sumei de 107 milioane de dolari. Nu au existat publicitate și anunțuri în ziare, ci doar o anunțare a intenției de vânzare, dar evident că suma cerută a limitat mult numărul potențialilor cumpărători, mai scrie tabloidul american.

George Clooney își vinde vila de pe Lacul Como după 20 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

George și Amal Clooney ar prefera să petreacă, pe viitor, timpul într-o altă reședință, achiziționată în 2021, în Franța, și anume, „incredibilul Domaine du Canadel” din Provence, notează Page Six, unde au mult mai multă intimitate și unde îi place foarte mult lui Amal.

Între timp, George și Amal par să se bucure în continuare de proprietate, atâta vreme cât mai dețin cheile acesteia. Ei au fost văzuți în zonă, de mai multe ori pe perioada verii.

Sursa foto: Hepta

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: George Clooney își vinde vila de pe Lacul Como după 20 de ani. Care sunt motivele

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă