Prima pagină » George Burcea și Viviana Sposub, din nou împreună! Semnele care arată că marea împăcare s-a produs

George Burcea și Viviana Sposub, din nou împreună! Semnele care arată că marea împăcare s-a produs

de Roboțelul @ iDOR.info
george-burcea-si-viviana-sposub,-din-nou-impreuna!-semnele-care-arata-ca-marea-impacare-s-a-produs

George Burcea și Viviana Sposub dau semne că vor să se împace! Nu o spunem noi, ci ultimele dovezi din mediul online. O primă ruptură între cei doi s-a produs în vară, când au apărut primele zvonuri cu privire la despărțirea lor. Aceștia au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani, iar în toamnă au decis să pună punct definitiv dragostei lor. La acel moment, actorul a ales să plece în America, pentru a-și urma visul, iar prezentatoarea s-a ocupat de proiectele ei din țară.

Citește și: Carmen Harra, previziune sumbră pentru Theo Rose și Anghel Damian. Ce spune despre relația lor: „Exact cum a fost la Andreea Bălan și George Burcea”

George Burcea și Viviana Sposub formează din nou un cuplu?

Deși formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, în toamnă nimic nu părea să mai ducă la o reconciliere între cei doi foști iubiți. Acum, la luni bune de la separare și în apropierea sărbătorilor, distanța pare să-i fi determinat să mai dea o șansă relației. Semnele care arată că între George Burcea și Viviana Sposub lucrurile merg spre bine se află în mediul online, adică în văzul tuturor.

După o perioadă în care nu se mai urmăreau reciproc pe rețelele de socializare, cei doi au ales să știe din nou ce face fiecare. Nu doar că s-au refăcut conexiunile virtuale, ci își apreciază și reciproc postările. Aceasta poate fi un indiciu că timpul a avut un impact pozitiv asupra relației lor tumultoase și că au ales să se apropie din nou.

O altă apropiere există, însă, și între George Burcea și fosta soție, Andreea Bălan. Cei doi au devenit colegi de trust, după ce actorul a fost selectat să interpreteze unul din rolurile principale în serialul de pe Antena 1 „Bravo,tată”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20:00. Protagoniștii producției sunt Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței unde copiii lor sunt înscriși.

„Am primit cu bucurie propunerea de a juca în Bravo, tată!, pentru că este un serial care expune realitatea tăticilor și, automat, a familiilor din România. Cu siguranță, mulți tătici se vor regăsi în personajele noastre. Copiii leagă prietenii între părinți, de îndată ce fac primul pas către grădiniță sau școală. Automat, îți faci și tu, ca părinte, noi amici sau prieteni”, a declarat George Burcea după primirea rolului.

Citește și: Andreea Bălan nu mai vrea scandal cu George Burcea! Artista a oprit procesul împotriva fostului soț: „Nu mai am timp de energie negativă”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: George Burcea și Viviana Sposub, din nou împreună! Semnele care arată că marea împăcare s-a produs

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă