Prima pagină » Kate Middleton, incident vestimentar în timpul vizitei regale. Cum a gestionat Prințesa situația

Kate Middleton, incident vestimentar în timpul vizitei regale. Cum a gestionat Prințesa situația

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-middleton,-incident-vestimentar-in-timpul-vizitei-regale.-cum-a-gestionat-printesa-situatia

Așa cum ne-a obișnuit deja de când a revenit din vacanța de vară, Prințesa de Wales optează sistematic pentru costume cu pantaloni. Se observă și o tendință de a renunța la tocurile subțiri în favoarea pantofilor mai comozi.

Kate Middleton, vizită la Leeds, Foto Profimedia (1) jpg

Kate Middleton a vizitat marți o fabrică de textile din Leeds, AW Hainsworth, cu care are și o legătură de suflet.

Se pare că strămoșii paterni ai lui Kate Middleton erau proprietarii fabricii William Lupton & Co, până în 1958, când stră-străbunicul ei a vândut afacerea familiei lui AW Hainsworth.

Așadar, nu întâmplător soția Prințului William este pasionată de această industrie, de ani de zile. Iar astăzi a avut ocazia să mai afle lucruri legate de ea. În vizita solo, Kate Middleton a pășit încrezătoare în costumul său elegant Burberry, până într-un punct, când a avut un eveniment nefericit cu pantoful stâng. Nu se știe dacă Prințesa s-a trezit cu o piatră în pantof sau i-a provocat răni, cert este că a lăsat protocolul deoparte și s-a ocupat de situație, după care a râs, ca să facă incidentul vestimentar cât mai repede uitat.

Kate Middleton, vizită la Leeds, Foto Profimedia

Imaginea 1/2: Kate Middleton, vizită la Leeds, Foto Profimedia

Kate Middleton este spectaculoasă în această nuanță de verde închis pe care a îndulcit-o doar cu albul cămășii. Prințesa de Wales s-a coafat iarăși cu bucle mari, tendință care pare să îi placă enorm în ultimul timp.

Kate Middleton în Leeds, Getty

Imaginea 1/5: Kate Middleton în Leeds, Getty

În timpul vizitei sale, viitoarea regină britanică s-a arătat foarte interesată de istoricul familiei sale, de originea fabricii, a făcut turul acesteia și a încercat să asimileze cât mai multe informații legate de clădire și de strămoșii săi, dar și de modul în care aceștia și-au gestionat afacerea.

La un moment dat, Kate a privit amuzată prezentarea unui manechin pe nume Oliver, care era îmbrăcat în uniforma militară a Gărzii Regelui, ținută confecționată chiar acolo. Prințesei i s-a părut uimitoare realizarea.

Desigur, au existat și momente amuzante, în care Kate nu s-a sfiit să râdă în hohote.

Soția Prințului William a purtat bijuterii de aur la ieșirea solo de azi. În ton cu campania soțului său, Kate Middleton a ales bijuterii sustenabile de la Shyla London, firmă care se evidențiază prin produsele sale ”etice”.

Foto: Profimedia și Getty




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate Middleton, incident vestimentar în timpul vizitei regale. Cum a gestionat Prințesa situația

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type