Prima pagină » Kate Middleton, rănită și insultată de afirmațiile făcute de Meghan Markle și prințul Harry. Ce decizie ar fi luat ea și William

Kate Middleton, rănită și insultată de afirmațiile făcute de Meghan Markle și prințul Harry. Ce decizie ar fi luat ea și William

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-middleton,-ranita-si-insultata-de-afirmatiile-facute-de-meghan-markle-si-printul-harry.-ce-decizie-ar-fi-luat-ea-si-william

Articol publicat 28 Septembrie 2023

Ani la rând s-a vorbit despre faptul că prințesa de Wales, Kate Middleton, a depus eforturi uriașe pentru ca soțul ei să facă pace cu fratele lui, cu prințul Harry. Acum, însă, aceasta ar fi ales să-și îndrepte atenția spre familia ei. 

Potrivit jurnalistei Jennie Bond, prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani și prințul William au ales să nu se mai gândească la ruptura dintre ei și ducii de Sussex.

„Când vii dintr-o familie fericită, unică, așa cum vine Katherine, este incredibil de greu să înțelegi cum poți să te îndepărtezi de rudele tale”, a explicat Jennie, care a fost corespondent BBC, într-un interviu pentru revista OK!.

Jurnalista a amintit, de asemenea, că neînțelegerile dintre prinții Harry și William ar fi putut fi domolite după înmormântarea prințului Philip, în 2021, când ducesa de Cambridge a fost văzută vorbind cu prințul Harry. Ba mai mult, ea l-ar fi încurajat pe William să stea de vorbă cu fratele ei.

Citește și: Kate Middleton, cu degetele bandajate la cea mai recentă apariție. Ce a pățit prințesa înainte de a merge în vizită la închisoare

„Știm acum, însă, că lucrurile nu au funcționat. Ba chiar cei doi au avut o ceartă aprinsă după funeralii. Asta arată că la un moment dat ești nevoit să accepți că lucrurile nu se vor schimba”, a mai spus jurnalista.

De asemenea, ea a sugerat că Middleton a fost rănită și insultată de afirmațiile făcute de prințul Harry și de Meghan, însă ea și soțul ei rămân „o echipă puternică”.

Citește și: Prima întâlnire dintre Kate Middleton și regina Elisabeta, fără prințul William. Ce s-a întâmplat de fapt

„William și Kate au ajuns la concluzia că neînțelegerile cu Harry nu pot fi rezolvate. Au acceptat asta și și-au văzut de viața lor”, a mai explicat jurnalista.

De ce nu s-ar întoarce prințul Harry și Meghan Markle în Anglia

Cu doar câteva zile înainte de a se împlini un an de la moartea reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle și prințul Harry au fost din nou în centrul atenției. Concret, scriitorul și jurnalistul Andrew Morton susține că aceștia nu se vor întoarce în Regatul Unit.

Invitat în cadrul emisiunii „Sunday Morning With Trevor Philips” de la Sky News, scriitorul, care a colaborat cu prințesa Diana pentru cartea „Diana: Her True Story”, lansată în 1992, a susținut că ducii de Sussex nu vor reveni în Anglia, deoarece Meghan Markle nu-și dorește să facă o reverență în fața lui Kate Middleton atunci când prințul William va deveni rege.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry nu ar divorța niciodată de Meghan Markle. Traumele din trecut sunt prea puternice

„Ce? Să facă Meghan Markle o reverență în fața lui Kate Middleton? Nu cred. Nu văd asta întâmplându-se. Au propiile vieți în California”, a răspuns scriitorul.

Au totul plănuit, sunt influenți, au propiile companii”, a mai spus el.

Meghan Markle și prințul Harry

Potrivit protocolului regal, Meghan Markle ar trebui să se încline în fața lui Kate Middleton odată ce soțul ei, prințul William, va deveni rege.

Meghan Markle, în fața Castelului Windsor

Citește și: Cum ar putea deveni Meghan Markle cel mai bine plătit influencer din lume. Ducii de Sussex au cheltuieli anuale exorbitante




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate Middleton, rănită și insultată de afirmațiile făcute de Meghan Markle și prințul Harry. Ce decizie ar fi luat ea și William

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type