Prima pagină » Sony Xperia 1 VI va sosi la MWC 2024, cu un senzor cu zoom 6X

Sony Xperia 1 VI va sosi la MWC 2024, cu un senzor cu zoom 6X

de Roboțelul @ iDOR.info
sony-xperia-1-vi-va-sosi-la-mwc-2024,-cu-un-senzor-cu-zoom-6x

De abia a fost anunţat Sony Xperia 5 V la început de lună septembrie şi iată că deja vorbim despre următorul flagship Sony. Mai mult de atât, vorbim şi despre MWC 2024 din februarie 2024. Sony Xperia 1 VI are primele dotări dezvăluite mai jos.

Informaţiile vin printr-un porumbel scăpat de un reprezentant de vânzări Sony. De la el aflăm ce va lansa Sony la început de an 2024. Sony Xperia 1 VI va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, ceva ce vom găsi şi pe Galaxy S24 Ultra şi pe Xiaomi 14 Pro. Procesorul va fi anunţat deja în octombrie 2023. Zvonul afirmă că Sony Xperia 1 IV va avea o cameră telephoto cu senzor mare şi zoom optic 6X.

Asta înseamnă o focală de 140 mm, peste cea de 125 mm curentă a camerelor tele cu zoom optic 5X de pe piaţă. Va mai aduce şi capacitate Sony Clear Image Zoom. Sony Xperia 1 VI se va livra în ambalaj sustenabil, adică folosind materiale reciclate şi renunţând la accesorii. Aşteptăm telefonul cu un ecran deja clasic 4K, cu format îngust, 21:9 şi cu panou OLED.

Ca de obicei cu speakere la capetele sale şi că de obicei cu o cameră selfie care nu e decupată în ecran. Plus butoane fizice laterale shutter şi o suită de aplicaţii Cameră, cu accent pe reglaje video şi foto. Android 14 evident la bord, cu un Xperia UI cu Side Sense.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sony Xperia 1 VI va sosi la MWC 2024, cu un senzor cu zoom 6X

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă